čtvrtek 24. listopadu 2016

Vari samson 56 bubnová sekačka

Lohnt sich ab Tassen pro Tag! Bubnová sekačka SAMSON-je adaptér určený výhradně do převodové skříně DSK-3ve všech jejích modifikacích. Slouží k sečení vysoké trávy na udržovaných každoročně sečených plochách.


This video is unavailable. Bubnová sekačka VARI SAMSON je adaptér určený výhradně do převodové skříně VARI DSK 3ve všech jejich modifikacích.

Předností převodové skříně VARI DSK-3jsou malé rozměry a aktivní vývod pro pohon příslušenství. Sečená tráva je pomocí disku rozmetána a. ND Název - Rozměr Title (EN) Name (DE) Obj. Spodní i horní disk bubnové sekačky SAMSON - jsou plechové výlisky. Na horním disku jsou otočně. Große Auswahl an Spezialitäten - Cappuccino – Kaffee – Café au lait!


Sekačka bubnová SAMSON - s malotraktorem TERRA I GCV 1je silný a spolehlivý pomocník.

Stavebnicový systém VARI zajišťuje variabilitu použití. Diskuse, recenze a videa. Vari Samson-Vari Samson-56. Na sekačce je nezničitelný kryt z 3mm plechu s pú komaxit. Sestava obsahuje převodovou skříň VARI DSK-316.


PSVN a bubnovou sekačku VARI Samson-56. Set je vhodný pro uživatele, kteří již vlastní pohonnou jednotkou VARI. Download Bubnová sekačka.


Na noži je vyražen znak VARI , který označuje výrobce a je kontrolní značkou, že nůž je originálním náhradním dílem. Obrázek 6: Upevnění nože na žacím disku Matice M10. Samson - k malotraktoru od českej firmy Vari. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Kaffeeautomaten für Ihren Betrieb mieten!


Bubnové sekačky: Vyberte si z naší nabídky značkových zahradních strojů a nářadí Vari. Detailní popis VARI Samson-bubnová sekačka - Doprava zdarma. Kostenlos Infos anfordern!

Stroje HONDA jsou technickým zbožím vyžadujícím řádný předprodejní servis a proto smí být prodávány výhradně autorizovanou prodejnou, formou. Und vom Bäcker über den Friseur, den Zahnarzt, Gastronomie bis zum Einzelhandel! Tento akční set obsahuje inovovanou převodovou skříň DSK-316. Tyto webové stránky mohou používat „cookies“, což jsou malé datové soubory uložené ve vašem počítači nebo v jiném počítači pro použití se. AKCE Toto zboží Vám zdarma přivezeme po celé České republice, předvedeme a seznámíme Vás s obsluhou.


BAŤACZ je smluvní autorizovaný prodejce a servis. Prodám novou bubnovou sekačku k VARI systému SAMSON ,s převodovkou DSK-3s pojezdem ze rodinných důvodů. Převodová skříň DSK-316. Bubnová kosačka SAMSON - je adaptér určený výhradne do prevodovej skrine DSK-3vo všetkých ich modifikáciách.


Slúži na kosenie vysokej trávy na. Zakoupením setu ušetříte 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky