středa 30. listopadu 2016

Sazenice topolu

Dojde potom k zapletení kořenů a následné stagnaci po výsadbě (sazenice 1-roky téměř stojí a nerostou). Podzimní výsadbu sazenic, které byly založeny na jaře, rozhodně nedoporučuji, jelikož jsou již přestárlé a hodně zapletené a prostě Vám neporostou tak, jak mají. Prodej sazenic Japonského topolu.


Proč sazenice a kotel právě od nás? K sazenicím přikládáme rostlinolékařský pas. Strizna japonskeho topolu jsou připravovány ručně a stříhány kvalitními nůžkami cca 1cm nad pupenem po.

Sazenice japonského topolu na prodej. Jsme pěstitelé rychle rostoucí dřeviny, prodáváme řízky, prýty a sazenice. I letos jsme pro Vás připravily předpěstované sazenice v podobě kořenáčů. Ideální pro vyzkoušení japonského topolu , na živý plot a pro dosadby neujatých kusů na Vaší plantáži.


Máte zájem o sazenice , prýty či řízky? Pak využijte možností nás kontaktovat. Námi ručně stříhaná kvalitní sadba je ze tří až osmiletých matečnic.


Je certifikovaná, podléhá státní kontrole a splňuje požadavky Topolářské.

Prodáváme sazenice japonského topolu za skvělé ceny. Kupte si řízky, prýty, kořenáče, nebo zvolte prostokořenou sadbu. Největší výhodou sazenic je, že mají již vytvořený kořenový systém a narostlou nadzemní část, jsou tak schopny lépe odolávat konkurenci okolní vegetace. Jste tak přesto že je sazenice dražší než obyčejný řízek o rok napřed a nemusíte pozemek složitě předem upravovat.


Můžeme také pomocí sazenic zakládat nové plantáže. Lze sázet i na neudržovaná místa. Pěstování a prodej japonského topolu - rychle rostoucí dřeviny. Získáte dotace a ohromující výnos, poradíme Vám jak pěstovat japonský topol.


Prodám kořenáčky Japonského topolu klon J -1- šlechtěné rychle rostoucí japonský topol rychlerostoucí dřevina inzerce bazar sazenice sněžná zimní technika, stavební materiál, rostliny, dům-zahrada bazar. Nabízím sazenice japonského topolu s kořenovým balem v jednolitrových kontejnerech. Specializujeme se na prodej řízků, prýtů a kořenáčů.


Přeskočit na doplňující obsah. Roční přírůstek tohoto topolu je – m za rok v závislosti na závlaze. Osobně (Vaše osobní návštěva a přebrání si zboží a zaplacení - nutné pro sazenice , nelze zaslat dobírkou) Dobírkou přes přepravní společnost. Sadba má ověřený půvo RLP. Jednotná cena zásilky je 2Kč bez DPH (2Kč s DPH).


Zašlu také na dobírku pečlivě zabalené od kusů a více.

Přidám písemné RADY pro výsadbu a pěstování. Rostliny rychle zajistí soukromí na zahradě, pergole. Objednávejte včas dopředu, sazenice bývají rychle vyprodány. Minimální výška sazenice je cm.


Tyto sazenice je možné sázet pouze v době, kdy ještě nemají kořínky. Pomůžeme vám založit vlastní plantáž a proniknout do světa japonského topolu. Japonský topol je RR která se dá využít mnoha různými způsoby.


Při pěstování japonského topolu na dřevo, se sklízí topoly v intervalu 5-let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky