úterý 29. listopadu 2016

Gumový obrubník

BEZÚDŘŽBOVÉ DĚTSKÉ HŘIŠTĚ. Chytrá investice do venkovního hřiště s návratností v podobě bezúdržbových herních prvků s dlouhou životností. Farbu ukončovacieho dielu je možné prospôsobiť farebnosti povrchu detského ihriska. Zahradní gumový obrubník ROMAN STONE m Vyrobeno z recyklovaného gumového gra.


V této kategorii nabízíme druhů gumových obrubníků pro gumové dlaždice.

Pořiďte si gumové obrubníky pro gumové dlaždice výhodně u nás v eshopu! Délka obrubníku je jeden metr. V konstrukční části obrubníku je možno vést jednoduchou zahradní elektroinstalaci případně vodoinstalaci. Používá se k ohraničení prostoru, který slouží jako povrch tlumící náraz.


Minimální odběr je 10ks. Vysoce odolný a pevný obrubník pro výškové oddělení záhonků od trávníku nebo cesty. Obrubník z gumy imitující kamennou zídku.


Na rozdíl od betonového obrubníku výrazně snižuje riziko vážného zranění Vašich dětí.

Pryžový obrubník typu A - šedá 4Kč Detail. Kolíky pro spojení pryžové dlažby a obrubníků. Kryt obrubníku z Vašeho betonového obrubníku uděláme bezpečný. Obľúbený produkt Porovnať produkt.


Pokládá se jako betonový obrubník, ať již nastojato nebo naležato, ale na rozdíl od běžného obrubníku výrazně snižuje riziko vážného zranění. Tento zajímavý obrubník , imitující kamennou zídku, slouží k oddělení trávníku od záhonu. Je vyroben z recyklovaného gumového granulátu, který.


Cena len za materiál, bez dopravy. Cena dopravy sa vypočíta individuálne podľa objednávky a zvájomne odsúhlasí. Použitie: Náhrada betónovej a keramickej dlažby okolo bazénov, terás, pri rekonštrukcii balkónov a lodžií, kde je jej výhodou protišmykový povrch.


Tento obrubník lze využít na hřištích a dopadových plochách, na které byly použity gumové dopadové dlaždice. Tento zaujímavý obrubník , imitujúci kamenný múrik, slúži k oddeleniu trávnika od záhonu. Nejčastěji se obrubníky používají. Pozrite sa, ako tento produkt hodnotia naši zákazníci. Neváhajte tiež napísať vlastné.


Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.

Více informací o zásadách ochrany osobních údajů. V případě potřeby se obrubník kotví lepením. Hlavní výhodou mobilních obrubníků je jednoduchá údržba, snadná montáž a demontáž. EElastické gumené bezpečné OBRUBNÍKY typu A sa používajú na ohraničenie povrchov detských, viacúčelových a športových ihrísk, chodníkov, atď. Prispôsobí sa terénu, jeho.


Farba zelená, čierna alebo červená. Ak potrebujete oddeliť trávnik od záhonu, bude sa vám hodiť tento obrubník. Používa sa na ohraničenie priestoru, ktorý slúži ako povrch tlmiaci náraz alebo na ohraničenie piesku doskočiska. Ta pravá gumová dlažba pro Vaše pohodlí.


Terasy, balkóny, zahrady, dětská hřiště, okolo bazénů, pergoly, tělocvičny, sportoviště. Použitím nové pryžové kanálové vložky se nepřenáší rázy z dopravy na kanalizační… zobrazit. Gumové dosky pre fitness.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky