čtvrtek 24. listopadu 2016

Pečící kameny

Kompletní dodávky a montáže zahradních krbů a zahradního nábytku. A to pouze v případě, že vyjímečně nebudou pečící kameny skladem. Naše pečící kameny mají leštěný povrch pro snazší údržbu.


Je vyroben ze žuly, která má výbornou schopnost postupně a rovnoměrně vydávat získané teplo. Naše výrobky v kamenictví zhotovujeme na moderních řezacích a leštících strojích ve vysoké kvalitě a přijatelných cenách. Naší snahou je, aby každý.

Po ukončení grilování necháme grilovací kámen samovolně vychladnout. Nezchlazujeme ho prudce například politím studenou vodou. Opět by mohlo dojít k prasknutí pečícího kamene. Vyrobíme kámen přímo pro Váš rozměr. Krby, grily, trouby, nebo jiná pečící zařízení.


Kámen vložíte na hodinu do rozpálené trouby. Nahřejete kámen na 2stupňů celsia a položíte na prkénko na stůl. Do soupravy lze použít jak lávový tak žulový kámen.


Přírodní žulové desky – pečící kameny.

Lze jej použít na venkovních, zahradních ohništích nebo interiérových grilech. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Dopřát si ho lze v různý.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Nabízíme grilovací kameny z pravé italské lávy. Vyberte si na e-shopu nebo si nechte vyrobit grilovací kámen na míru. Pořiďte si pečicí kámen, který po nahřátí udrží vysokou teplotu co nejdéle a zajistí kvalitní propečení masa i zeleniny. V naší nabídce najdete himalájské solné kameny nebo pečící kámen Eva Solo.


Popis: Prodám Lávový opékací kámen z materiálu Pietra lavica. Pečící kameny zpět na kamenictví. Drážka slouží k zachycení. Kámen časem nasákne sám tukem z grilovaného masa. Grilovací , pečící kameny.


V případě nerovnoměrného zahřívání (např. na plynovém sporáku, či jiném intenzivním zdroji tepla) je nutné pečící kámen navíc podložit do celé spodní ploše měděným plechem min. Nabízím pečící žulové kameny do zahradních grilů,ke kameni je možnost dokoupit i kovovou konstrukci nebo rámeček. Rozměry a ceny na telefon nebo e-mail. Jsme rodinná firma kameníků již třetí generace.


Jedná se o kamennou desku umístěnou nad ohništěm, která pracuje na principu rozpálené plotny. Na pečícím kameni lze připravovat maso, ryby, zeleninu, houby,.

NABÍDKA PEČÍCÍCH KAMENŮ. Pod deskou lze zatápět přímo dřevem a tím ušetříte za uhlí a brikety. Keramická pečící deska k pečení všech druhů pečiva - od tradičního chleba po pita chléb, od koláčů po pizzu.


Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů. Při odběru více než kusů sleva na celý nákup. Zabýváme se zakázkovou výrobou nerezového zábradlí všeho druhu a výrobků z nerezové oceli jako jsou třeba pečící kameny , grily, zástěny, madla.


Prodam novy grilovací, pečící kámen ,rozm:50x30x 45x35x40x35xnebo 40x30xcena za kus 5Kč,nebo využiti jako kamenné kuchyňské prkénko. Inzerat plati do smazani.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky