středa 30. listopadu 2016

Půdní vrták za traktor

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Půdní vrták je vybaven střižnými šrouby. V případě nárazu do skaliny se šrouby střihnou a vymění se v řádu několika korun. Zemní vrták CRONIMO CR- max. Vhodný pro použití v sadech, na pastvinách a zahradách k hloubení děr na plot, ohradník či k sázení stromků.


Ideální při budování plotů, výsadbě stromů, zemních. Vnější průměr šnekvice 300mm. Závity jsou z plechu tlušťky 8mm.

Vrtaná hloubka díry až 1m. Prodám půdní vrták za traktor včetně dvou vrtáků 2a 500mm a kardanu se spojkou. Umožňuje jak vrtání,tak reverzaci. Vyměnitelné hardoxové ostří i špička.


Vrták průměru 2mm v ceně. Po demontování vrtací jednotky lze rameno používat jako jeřábek na nakládání či přemisťování břemen. Vše je přes rychlospojky,takže demontáž je snadná.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Je možné jej použít při tvorbě oplocení. Náhon hřídele šestidrážkový.


Doporučené otáčky nástroje max. Hloubka vrtané díry až metr. Prodej zemědělských strojů a traktorů. Slouži k vyvrtávání děr různých rozměrů do zeminy.


Stroj vyniká svou robustní a jednoduchou konstrukcí. A dřina s hloubením děr nadobro zmizí.

Zvolání, které u nás nemá nic společného s nešikovností. Naše půdní vrtáky jsou totiž. Pohon kardanovou hřídelí. Vysoká kvalita a nízká cena jsou optimálním výkonem za rozoumnou cenu.


Nejlevnější e-shop Eshop zemědělské potřeby. Zboží za akční ceny, slevy. Slouží k vytvoření otvorů v půdě o průměru cm. Možné připojení do tříbodového závěsu za.


Díky univerzální konstrukci rámu přívěsu a hydraulické ruky vyvíjíme stále další příslušenství, mezi které například patří půdní lopata, hydraulicky sklopná korba, štípací (kácecí) hlavice, půdní vrták , teleskopické prodloužení dosahu hydraulické ruky, prodloužení ložné plochy přívěsu, zvýšení klanic, dálkově ovládaný hydraulický naviják, 4. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky