pátek 25. listopadu 2016

Drtič větví florabest

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Silný, výkonný a tichý elektrický drvič konárov vám pomôže udržať záhradu vždy upravenú. This feature is not available right now.


Válcový drtič větvi platné do: 19. Podívejte se na aktuální letáky Lidl případně na aktuální produkty z kategorie.

Kromě drcení větví až do průměru milimetrů zvládne zpracovat jakoukoliv silnější zeleň, od stonků od rajčat až po vzrostlé kopřivy. Ze všeho udělá velmi jemnou drť, která je přímo vhodná k rychlému kompostování. Maximální průměr drceného materiálu je 4cm. Riesenauswahl an Markenqualität.


Motorový drtič větví do průměru mm. Florabest gibt es bei eBay! Drcení pomocí bubnové nožové hlavice. Z větví totiž umí udělat drobné kousky, které lze využít jako mulč na záhony nebo jako součást kompostu.


Velmi výkoný,téměř nepoužívaný, jako nový.

S čerstvými větvemi nemá drtič sebemenší problém, tudíž nemusíte na nic čekat a větve rovnou vhodit do stroje. Na jaké parametry se zaměřit při výběru drtiče větví. Průměr větví – určuje, jak silné větve dokáže přístroj rozdrtit, aniž by došlo k jeho zastavení či poškození. Průchodnost – množství materiálu, které zvládne stroj zpracovat.


Většinou v kilogramech za hodinu. Dalšími zásadními charakteristikami jsou výkon drtiče, maximální průměr a délka větví , které je schopen stroj zvládnout. Pro některé může být významná také přítomnost a rozměr nádoby na zpracovaný odpad a přídavné a bezpečnostní funkce. Drtiče větví zpracují dřevní odpad na jemnou drť, kterou je možné využít jako kvalitní mulč. Zpracují větve o průměru až cm.


Drtič pomocí rotujících nožů rozseká větve na drobnější drť, kterou můžete vsypat do kompostu a tak vrátit živiny z rostlin zpět do půdy. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Doporučujeme pořídit zahradní drtič větví a dřeva.

Elektrický drtič větví do průměru mm. Tento šikovný pomocník dokáže během krátké chvíle vytvořit z pořezaných větví užitečné dřevěné štěpky , které můžete použít jako mulčovací hmotu nebo dále kompostovat. Po vykonané práci následuje odpočinek. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Nemá totiž problém ani s větvemi většího průměru. Drtič větví je vhodným pomocníkem při celoročním úklidu na zahradě. Při prořezávání a zmlazování zahrady vzniká velké množství zahradního odpadu, se kterým si právě drtič hravě poradí.


Tento typ drtiče je vhodný k drcení převážně dřevitějšího odpadu a středně silných větví , avšak nedoporučujeme s ním drtit měkký zahradní odpa jelikož by mohlo dojít jen k jeho „požvýkání“. Sběrný vak na drcený odpad a pěchovač součástí balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky