úterý 22. listopadu 2016

Betonový obrubník

Nejžádanějším produktem z této kategorie je BEST - PARKAN, klasický a všem známý parkový obrubník , který nabízíme hned v několika barevných variantách. LiaStone nabízí řešení pro zakončení různých zpevněných ploch a komunikací. Obrubník zahradní a záhonový.


Krajník bílý (šedý) Palisády. Materiál na výrobu obrubníků.

Usazujete obrubník na vaší zahradě? Dnes již klasický betonový obrubník se neustále těší velké oblibě a má velmi široké uplatnění při výstavbě soukromých a veřejných ploch. Vď svojej štruktúre, ktorá napodobňuje kameň, splývajú s prirodzeným prostredím a pritom obzvlášť dobre harmonizujú s vhodnými Bradstone Blue Lias platňami. Rozdělit trávníkové plochy od záhonů, vymezit prostory pod stromy i odvést dešťovou vodu ze zpevněných ploch je s produkty CS-BETON tou ideální možností. Betonové obrubníky k silničním komunikacím slouží k oddělení chodníků a dalších ploch od vozovky.


Nezbytným doplňkem každé dlážděné plochy je betonový obrubník , který vytváří ukončení a ohraničení dlažby i. Rozměr 100x30x 50x25x4.

V základní nabídce jsou silniční obrubníky rovné. Univerzální silniční obrubník je určen zejména pro dopravní stavby, kde je hlavním požadavkem kvalita a vysoká životnost. Betonové ploty, betonový plot Proč si vybrat naše betonové ploty? Vlastní výroba, žádný dovoz, kupujete přímo od výrobce, žádná zbytečná marže.


Svařovaná výstuž z betonářské oceli, žádné volně ložené dráty. Vysoká kvalita, žádné plané řeči. Neviditelný plastový obrubník je-narozdíl od obrubníku betonového-přímo určen k zabudování do úrovně terénu. Může tak téměř neviditelně oddělit různé plochy např.


Sleva: Cena: 8Kč bez DPH. Betonový obrubník Beton Brož tryskaný Fantasy žlutá. Styk obrubníků se provádí na pero a drážku.


Je vhodný pro ukončení ploch vytvořených z dlažeb a dlaždic, ukončení a ohraničení převýšení chodníků, zahradních cest, parkovacích a příjezdových ploch, teras apod. Beton nechte tuhnout do té doby, dokud nebude obrubník stabilní. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Kč 1Kč bez DPH 1Kč 1Kč bez DPH. Suchý betón nikdy nevykazuje takú pevnosť, ako klasicky namiešaný betón. Hlavne, že to je lacné a rýchle, nevadí že celé na hovno. Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a. Plastový zahradní obrubník i lemovací obrubník jsou opatřeny čelními zámky, jsou lehké a dají se v omezené míře tvarovat. Nakupujte přímo u výrobce.


Zkontrolujte, zda jsou vrcholy všech obrubníků ve stejné rovině s provázkem, který máte natažený od prvního k poslednímu obrubníku. Zahradní obrubník radiusový. Klasický betonový parkový obrubník se zámkem na pero a drážku.


CENA ZA DOPRAVU je neměnná a platí pro závozy po celé ČR – bez ohledu na. Touto technologií a postupem při výrobě a použitím kvalitního betonu je betonový obrubník velice odolný prvek s dlouhou životností. Nabízíme vám celou škálu potřebných prvků betonový obrubník pro okraje chodníků.


Hledáte betonovy obrubnik ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky