neděle 27. listopadu 2016

Okrasné trávy prodej

Traviny nejsou složité na pěstování. Před zimou je nutné je na několika místech svázat, aby nevymrzly a na jaře před rašením je nízko u země zastřihnout. Blíže viz speciální nabídka.


List je zelený s nádechem do červena. Kvete koncem léta (VIII-X) hnědými štětkovitými květy.

Všechny okrasné trávy naleznete v našem Zahradnictví Praha Horní počernice. Kombinujeme je s kvetoucími trvalkami, cibulovinami, dalšími okrasnými rostlinami a keři, nebo tvoříme travnaté partie. Okrasné trávy jsou dokonalým akcentem zahrad. Sortiment trav je široký a můžeme osázet slunná, suchá nebo zastíněná a vlhká místa zahrady. Metlice trsnatá - Deschampsia caespitosa SAZENICE.


Vedle elegantních linií listů a krásy trsů zdobí především trávy různé druhy zajímavých květenství. Pro jiné traviny je zase příznačné podzimní zbarvení. V dnešní době zahradní architektura používá přibližně 2vnitrodruhových taxonů a kultivarů.

Nabízené druhy jsou plně. Má užší, lesklé, tuhé, pevné listy, v základu tmavě zelené se širokým, krémově žlutým středem. Tradičné i netradičné okrasné trávy rôznych farieb za skvelé ceny.


Vyberte si z našej pestrej ponuky a nakupujte už dnes. Rýchle dodanie, skvelé ceny. Zejména vyšší trávy , by neměly se svou vlastní elegancí chybět v kompozici žádné zahrady.


Jejich romantické vlnění ve větru můžeme na zahradě pozorovat teprve v posledních desetiletích. Stejně jako u ostatních rostlin, dejte pozor, do jaké výšky může tráva dorůst. Naleznete mezi nimi trpaslíky měřící pár centimetrů, ale i obry dorůstající přes dva metry. Fireworks Pelargónie přev. Angeleyes Pelargónie vzp.


Grandiflorum Pelargónie vzpř. Antic Pelargónie vonné vzp. Kontejnerovaný 5l kont. Prodej od začátku června. Momentálně lze volit hned několik.


Nevyžadují příliš péče a jsou dekorativní po celý rok.

Najdete mezi nimi třímetrové obry i nízké polštářovité druhy, jejich rozmanitost a půvab vybízí ke hře s tvary i barvami. Některé druhy lze použít také do nádob, skalek či na střešní zahrady. Dále firma BENED - zahradní architektura s. Keře spojují stromy a trvalky. Středně vysoký úzkolistý kultivar ozdobnice čínské s volnějším vzrůstem.


Okrasná tráva stříbrné barvy vhodná i do kamenité půdy. Dorůstá výšky 1až 180cm. Některé jsou výrazné panašovaným listem(Miscanthus, Carex atd.), jiné se(zvláště k podzimu) vybarvují do oranžové, červené barvy(Panicum). Veškeré okrasné trávy se zasílají na jaře ve stádiu vegetačního klidu z chladících boxů, jejich nadzemní část je tedy minimální, případně se jedná o zastřižený nadzemní porost z předchozí vegetační sezóny.


Po výsadbě se probouzí traviny z kořenového systému v rozmezí cca. Všechny rostliny v této kategorii zasíláme poštou, podle teplotních podmínek přibližně od počátku dubna do poloviny listopadu. Ceník — okrasné traviny.


Rostliny na dobírku neposíláme ! Na naší prodejně lze platit hotovosti nebo kartou. Velkoobchodní ceník rádi zašleme na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky