středa 23. listopadu 2016

Nakládaná řepa

Po dvou týdnech od zařazování jsme provedli povinnou degustaci a teď už se na kamnech vaří další řepa s nálevem. Děkuji za recept a doporučuji. Nakládaná červená řepa jako salát. Postup přípravy receptu.


Mezitím připravte nálev: smíchejte všechny suroviny, přiveďte k varu a míchejte.

Perfektní recept na sterilovanou červenou řepu ve sladkokyselém láku. Uvařenou řepu zchlaďte, oloupejte, nakrájejte na plátky, kostičky či hranolky a. Bulvy červené řepy dobře omyjeme a vložíme do většího hrnce. Zalijeme vodou a vaříme doměkka.


Potom řepu scedíme a přelijeme. Když se mi do kuchyně dostane červená řepa , recepty skoro nepotřebuju Je to tak inspirativní surovina, že se s ní vaří skoro samo. Ale to neznamená, že pro vás pár nápadů nemám.


Pěstovala se již za dob starých Římanů.

Necháme vystydnout, oloupeme a nastrouháme na hrubo. Kdybyste chtěli naložit celou řepu, trvalo by to velmi dlouho. Až budete hotoví, vložte kousky řepy do sklenic. Nejlepší jsou velké zavařovací sklenice, protože sklo nereaguje s nálevem tak jako například plast. Konec sporů, jestli do boršče patří nakládaná řepa a čerstvé zelí nebo kysané zelí a čerstvá řepa.


Základem pořádného boršče je totiž řepný kvas. Moje červená řepa je daleko jednodušší. Horké plním do sklenic, ihned zavíčkuji a po vychladnutí jsou připraveny k uložení, konzumaci.


Vždy nám zaručí, že pokrm bude mít dostatek minerálů, vitamínů a dalších prospěšných látek. Vyberte si ze stovek receptů na Červená řepa naložená, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Červená řepa naložená. Navíc řepa obsahuje vzácné stopové prvky rubidium a cezium. Zavařování (sterilace) masa … maso zavařujeme zásadně bez kostí a raději libové.


Tuk se hůře steriluje a časem dostane nežádoucí příchuť. Recept na jednoduchý a chutný salát z červené řepy a česneku. Moje teta si přidávala vždy k hlavnímu jídlu i pár lžiček tohoto zázraku a věru dožila v zdravý krásných let.


Je známá pro své přínosné účinky na lidské zdraví, dnes je oblíbená v Evropě, Severní Americe a spoustě asijských zemí.

Pokud máte jídla z červené řepy. Obsahuje mnoho vitamínů, minerálů a dalších prospěšných látek. Dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme sůl, přivedeme k varu a vaříme hod.


Předchozí Cuketový salát. Další Červená řepa ve sladkokyselém nálevu. Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku.


Přinášíme vám recepty na maso, saláty i zákusky, které až díky řepě dostanou šťávu. Zkuste se na tuhle zeleninu podívat jinýma očima.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky