úterý 29. listopadu 2016

Africký ježek cena

Naše chovatelská stanice, ověřený chovatel Registru Afrických ježků, nabízí k prodeji miminka ježečků, narozená 17. Nabízíme k prodeji ježčí kluky narozené 17. Samečci jsou již připraveni odejít do nových domovů a jsou opravdu moc hodní.


Nezapomeňte, že africký Pygmy (trpasličí) ježek je stále považován za velmi neobvyklého mazlíčka a spousta veterinářů zatím nemá zkušenosti s péčí a léčbou případných onemocnění, přestože se třeba specializují na exotická zvířata. Každý ježek je „originál“ a má svéráznou povahu.

Ti naši jsou tak rozdílní. Já si myslím, že není důležité, zda si koupíte samičku, či samečka, ale je to spíše o tom, co od ježka očekáváte a jak velkou důvěru on k lidem má. Africký ježko bielobruchý je ako všetci ježkovia mäsožravec a hmyzožravec. Vo voľnej prírode sa živí červíkmi, slimákmi, malými cicavcami, a všetkým, čo mu práve príde pod nos.


Aby boli naši ježkovia zdraví, potrebujú vysokohodnotnú stravu. V domácím chovu se velké oblibě těší ježek , kterému se mezi chovateli neřekne jinak, než africký trpasličí, to podle jeho velikosti a původu. Tito ježci jsou sice nejvíc podobní ježkovi bělobřichému, ve skutečnosti se ale většinou jedná o křížence,“ říká Dagmar Němcová, chovatelka ježků z Jesenice u Prahy.

Nejznámější jsou ježek bělobřichý a ježek alžírský. Díky křížením těchto dvou druhů vznikl africký Pygmy ježek (v překladu spíše africký trpasličí). Právě africký Pygmy ježek je v současné době patrně nejchovanějším druhem, který se díky nenáročnému chovu stal velmi oblíbeným domácím mazlíčkem. Ježko bielobruchý, samička, týždňoví reverse pinto(väčší čierny flak na zadočku), veľmi prítuľná, zvyknuta na ľudí a branie na ruky, dokonca rada aj na rukách zaspáva. Africký bělobřichý Pygmy ježek CHS Hedgehog Dream, kandidát na doporučeného chovatele Afrických Pygmy ježků UKAPHR, bere záznam na mláďata z plánovaných vrhů prvního mezinárodně registrovaného stáda v ČR.


Tento druh ježka je velmi oblíben pro svou poměrně mírnou povahu a celkem snadný chov. Vznikl křížením ježka bělobřichého s ježkem alžírským, ušatým a pustinným. Pokud ježek dostane příliš studené věci, hrozí mu průjem.


Větší množství sušené stravy může způsobit naopak ucpání a perforaci střev s následným úhynem ježka. Poměrně velkou část krmení, ne však jedinou, tvoří u ježka kočičí granule. Africký Pygmy ježek , Atelerix albiventris, Atelerix algirus, Hemiechinus auritus, Echinops telfairi, Erinaceus europaeus. Ježek bělobřichý - mláďata. Prodávejte, kupujte, diskutujte o plemenech nebo druzích.


Kříženec dvou různých druhů divokých ježků původem z Afriky, africký Pygmy ježek , je domestikovaný druh známý svou inteligencí, přátelskou povahou a ideálními předpoklady stát se příjemným společníkem pro oddané chovatele. Africký pygmy ježek je oblíben pro svou mírnou povahu a snadné ochočení. Pokud se mu dostatečně věnujete, zvykne si na braní do rukou, nebude bázlivý a velmi rychle zkrotne.

Sumček africký - čerstvá ryba pitvaná - celý kus s hlavou. Navštivte největší portál s chovatelskou inzercí na českém internetu. Orientačná váha je - kg na ks.


Popis: K prodeji miminka jezecku s prukazem puvodu. Děti se kouzlem promění a začnou se chovat jako zvířátka z pohádek i ze dvora. Cena produktu bez dopravy.


Malé Ježečci hledají nový hodný domov. Tyto kuličky jsou narozena v domácím prostředí a jsou, zviklá na běžný chod domácnosti. První SMS zvýhodňuje inzerát o dní, druhá o dní, třetí o dní.


Sleva při odběru dvou samiček. Doprava do centra Prahy možná ve všední den (bez vedlejšího poplatku). Pro poměrně nenáročný chov a možnost snadného ochočení mláďat se stal oblíbeným domácím mazlíčkem po celém světě.


Do laskavých rukou zadám kouzelná mláďata Afrického Ježka Bělobřichého. Mlád´ata pochází z domácího prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky