středa 30. listopadu 2016

Grilované sele ostrava

Váha grilovaného selete se pohybuje v průměru kolem 30ti kg. Zahrnuje sele, kvalitní bukové nebo dubové dřevo, pronájem a obsluhu grilu. Váhy selat v rozmezí - kg (dle aktuální nabídky).


Grilované sele je vhodné pro svatby, firemní a rodinné akce apod. S určením váhy Vám rádi poradíme.

Sele nutno objednat minimálně týden předem ! K selátku dostanete: křen, hořčici, kyselé okurky, beraní rohy, chléb. Pronájem grilu na sele : Velký gril na. Selata odebíráme od kvalifikovaných řezníků. Sele nakládáme minimálně dny před samotným grilováním selete ve speciální marinádě s naší tradiční recepturou.


Předem naložené masíčko ogrilujeme dozlatova a ořežeme přímo z grilu, postupně okrájíme všem hostům a nebo grilované sele okrájíme na podnosu přímo na Váš stůl. Jezdíme na jarmarky, tržiště, poutě, obecní slavnosti, firemní akce, svatby, rozlučky se svobodou, atd. Přijedeme k Vám s kompletní výbavou na grilování selete, ogrilujeme dozlatova selátko, ořežeme přímo z grilovací pece, nakrájíme či celé grilované sele naservírujeme na podnosu přímo na Váš stůl.

Pečená kolena, žebra, krůty, uzené grilované kýty a spoustu dalších chutných masných výrobků, na kterých si pochutnáte Vy i Vaši blízcí naleznete v sortimentu firmy Řeznictví JANUS, s. Během rožnění se sele průběžně potírá marinádou na bázi oleje, který doplňují další ochucující přísady, například pepř, česnek, paprika, sladká paprika, chilli, čerstvé bylinky, me kmín, hořčice nebo černé pivo. Během pozvolného pečení maso vstřebá veškeré chutě a kůže zůstane vláčná. Pořádáte pivní slavnosti, vinobraní, festivaly, koncerty, majálesy, městské slavnosti, vánoční trhy, sportovní akce, veletrhy, letecké dny, jarmarky. SELE NA ROŽNÍ - Chystáte větší oslavu, tak GRILOVANÉ PRAS. Pokud chcete vaši oslavu nebo jakoukoliv jinou akci ještě o stupínek zvednou, doporučuji si k selátku přiobjednat grilované přílohy na lávovém kameni.


Kýty, plece, kolena, krčky, kotlety, steaky : Kýta ztužená Polotovar vhodný k uzení, nebo pečení a grilování. Objednejte si pomocí unikátního konfigurátoru - nabízíme masová korýtka, pečená kolena, žebírka, řízečky, saláty i koláče. Břišní dutinu a celé sele potřeme směsí česneku a soli.


Potom ho zabalíme do čistého ubrusu a uložíme do nádoby nebo vaničky. Takto připravené sele zalejeme zbytkem láku a převařenou vodou. Nádobu umístíme asi na dnů do chladné místnosti nebo přímo do chladírny. Tím se doba naložení zkrátí na - dny. Ale nastane nám problém, jak zabezpečit sele proti mouchám a jiné havěti.


Pokud planujete oslavu, využijte cateringu grilovaneprase. Specializujeme se na venkovní grilování.

Jsme odborníci na grilované sele či prase. Půjčovna grilu na sele a steaky pro oblast: Ostrava, Opava, Nový Jičín Osobní vyzvednutí ZDARMA, rozvoz grilů dle platného ceníku v sekci půjčovny. Grily není možné doručovat standardními zásilkovými službami (PPL, Toptrans apod.).


Víme, jak má chutnat dobře propečené selátko i jak pro vás uspořádat řádnou hostinu. Hovoří za nás poctivá práce a vracející se zákazníci. Sele by nemělo být příliš tučné, aby při rožnění neodkapávalo velké množství tuku. Je vhodnější, pokud grilujeme s bočním ohřevem.


Grilování trvá několik hodin, proto začneme včas. Zdravím všechny příznivce dobré jídla! Aktuálně od Slevy Ústecký kraj. PEČENÁ HUSÍ STEHNA Vážení zákazníci, od 26.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky