pátek 22. dubna 2016

Velké losiny bazén

Poskytujeme zdroje pro dosažení harmonie těla a mysli – záleží jen na vás, jaký koktejl si z nich namícháte. Lázeňský resort tvoří lázeňské hotely, wellness hotel a unikátní termální park. Vyzkoušejte termálních bazénů a vodní atrakce, typy saun, nabídku odborných masáží. To vše s vaší rodinou, v zázemí našeho Termálního parku. Vodní atrakce - tobogány, divoká řeka, jeskyně, chrliče, vodní hřiby, skluzavky.


Sauny - finská, solná, parní, aromatická a ledová komora.

Bazén se nachází v hlavním lázeňském hotelu Eliška. Bližší informace zde - Termální bazén. Zde je pár klíčových, které doporučujeme k prozkoumání. Velké Losiny - termální bazén.


Pro více informací, stačí rozkliknout. Sie liegt acht Kilometer nördlich von Šumperk im Vorgebirgsland des Altvatergebirges und gehört zum Okres Šumperk. Chalupa u Zvoničky ve Velkých Losinách.


Olomouc vás zve na setkání ve vaší obci.

Přijedeme se soutěží Křížem krajem. Vyplníte dotazník, dostanete drobný dárek a zapojíte se. Wellness centrum - bazén , whirlpool, sauna, fitness, squash a široká nabídka relaxačních procedur.


Vybavení a služby pro děti - dětské koutky, venkovní dětské hřiště, jídelní. Nechybí ani sklad pro úschovu lyží, jízdních kol apod. Nabízíme ubytování v soukromí a jak už název napovídá, nacházíme se ve Velkých losinách. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni.


Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Apartmány Sofia nabízí venkovní bazén ve Velkých Losinách. Toto ubytování s možností vlastního stravování poskytuje bezplatné Wi-Fi. Jsou známé nejen svou bohatou a zajímavou historií, staletou lázeňskou tradicí, ale i řadou cenných kulturních památek.


Wellness pobyty ve Velkých Losinách vám navrátí ztracenou energii. Kameru můžete využít pro. Příroda dala Velkým Losinám do vínku léčivé termální prameny , které mají blahodárné účinky na pohybový aparát, nervovou soustavu a kožní nemoci. Zdejší termální sirné prameny mají velmi dobrý vliv na léčbu pohybových ústrojí, revma, nervový systém a nemoci kůže. Navazuje na 100letou tradici vaření piva ve Velkých Losinách, kdy první zmínky o panském.


Najdete jej v místní části Ludvíkov, pár kroků od renesančního zámku a nedaleko unikátního termálního koupaliště. Aquacentrum Šumperk - Koupaliště, krytý bazén , tobogán, dětský bazén , masáže, finská sauna.

Osvěžte se ve vždy vyhřátém koupališti v lázeňském parku Velkých Losin a udělejte něco pro své zdraví – místní voda je totiž léčivá. Slovensko Česká republika. Na masívu Kralického Sněžníku, přímo v. Historie lázeňství ve Velkých Losinách. Provozujeme termální lázně. Zajišťujeme wellness, víkendové a léčebné pobyty.


K dispozici je bazén s teplou termální sirnou vodou 38°C. Těšit se můžete na aktivní bazén s tobogánem, rela.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky