úterý 26. dubna 2016

Surfinie prodej

Název se vžil natolik, že dnes takto označujeme všechny vegetativně množené petúnie, které jsou obecně odolnější než petúnie množené generativně. Surfinie jasně červená 0- Surfinie jasně červená. Prodej surfinií pro Váš balkón.


Obchodní podmínky - Zahradnictví JIKL. V posledních letech se častěji než s označením petúnie setkáte s názvem surfinie , což jsou převislé petúnie, které mají zahrádkáři nejraději. Zasíláme kvetoucí rozrostlé sazenice letniček a balkonových květin do truhlíků a nádob.

Na trh s nimi přišla japonská firma Suntory a věnovala jim obchodně chráněný název surfinie. Jednalo se o revoluci v pěstování petúnií, rostliny vykazovaly perfektní zdravotní stav, bujný růst a odolnost povětrnostním podmínkám. První odrůdou byla ´Revolution´s červeno-fialovými květy, po ní následovala ´Violet Wonder´s levandulově modrými květy. Doporučujme květiny preventivně ošetřit postřikem proti této chorobě.


V každém dobrém květinářství či zahrádkářství vám ochotně poradí, který postřik je nejlepší. V této kategorii budete mile překvapeni záplavou barev, věříme, že Vás naše nabídka potěší a květiny rozzáří Vaše okna a truhlíky. Od našich dodavatelů jsme vybrali kolekci toho nejlepšího, co současné šlechtění nabízí.


Každý rok se snažíme zařadit několik novinek, ale.

Petunia Surfina ist eine spezielle japanische Züchtung, eine Hybride, praktisch eine Weiterentwicklung der normalen Petunie. K dostání převislé surfinie v pestré škále barev. Popis: Druh petunie vyznačující se převislým růstem. Dorůstá délky až - m. Pěstujeme ve více barevných kombinacích.


Fröste nicht mehr ausgesetzt. Die Hybride Petunia Surfinia ist weniger frostempfindlich. Sie darf schon etwas früher in die Gartensaison starten. Právě v prodeji: surfinie, muškáty, fuchsie a další. V nabídce množství odrůd a barevných variací.


Přijďte si vybrat ty nejkrásnější balkónové rostliny. Krystalické hnojivo KH Extra - Petunie a surfinie Obsahuje zvýšený obsah železa a snížený obsah fosforu proti chlorózám. Hnojivo s na míru šitým vysokým obsahem živin. Proto je dobré preventivní ošetření na začátku léta některým postřikem proti této chorobě, který zakoupíte v květinářství. Co surfinie ale na rozdíl od muškátu nemají rády, jsou silné deště a vítr.


Jejich výhonky jsou totiž mnohem křehčí a větší vítr je brzy poláme, déšť pak lehce poničí jemné květy. Pokud ale přeci jen k takové „nehodě“ dojede, rostlina vám neodumře, poroste dál. Petunia (Petůnie): popis, kultivary, návody na pěstování a množení a prodej.

Vzhledem k náročnosti balení zasíláme poštou pouze některé druhy. Zvláštní druh papyrusu,kterému neodolá žádná kočka,ale tento druh milují i psi, papoušci,hlodavci, želvy a další terarijní živočichové. Zahradnictví nabízí květiny, balkonové květiny, pokojové květiny, okrasné dřeviny, ovocné stromky, substráty, truhlíky. Zajišťujeme rozvoz květin. Seznam nabízených rostlin.


Surfinia Giant Purple Surfinia Hot Pink Surfinia Hot Red Surfinia Table Dark Red Surfinia Table White Pelargonie - převislé muškáty. Z naší pestré nabídky pelargónií vybíráme pelargonie stojací a převislé v pestré škále barev. Miliony zvonečků Poměrně nová skupina Million Bells je keříčkovitá odrůda druh, vysoká do cm. Kvete po celou sezonu bohatě drobnými květy nejrůznějších barev, mají však vždy žlutý střed.


Množení bez platné licence je nezákonné. Surfinia je licenčně chráněná odrůda petunie od firmy Suntory Ltd. Dospělá kompaktní kvetoucí rostlina se dá pořídit do 2- Kč, takže pochybuji o tom, že se někomu vyplatí ji přechovávat přes zimu. Ne každá převislá petunie je surfinia.


Vybrat si můžeme z několika druhů – od keříčkových surfinií, s velkými květy, až po převislé surfinie. Pestrá je také nabídka barevných variant. Pelargónie zonale Ameta (Muškát vzpřímený) Pelargónie zonale Ameta, Muškát vzpřímený Ameta zonale, plnokvětý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky