středa 27. dubna 2016

Plotovka smrk

Smrk plotovka rovná 82xmm. Plotovka dřevěná smrk 70cm. Dřevěná plotovka smrk ová, rovná, hoblovaná, sušená, A-B kvalita, 89mmx19mm x délka 91cm - 19Kč. Objednávka je do potvrzení dopravného nezávazná.


Jakost - může obsahovat, zamodrání, tvrdou hnilobu, nedopracované plochy, větší nevypadané suky.

Tato plotová prkna na ploty jsou hladce ohoblována a vybírat můžete z maximální nabídky šířek. Pěkný kus dřeva na váš plot. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Při odběru nad 500ks sleva Kč na kusu.


Zaregistrujte se a získejte slevu. Začněte registrací do systému, ta Vám přinese základní slevu téměř na celý sortiment (výjimky jsou označené). Přes rozmach jiných materiálů zůstávají dřevěné plotovky, především ty smrkové, stále velmi oblíbené.

Jde o čtyřstranně ohoblovaná dřevěná prkna. Klasická dřevěná plotovka ze smrkového dřeva, kvalita B. Prodej hoblovaných plotovek a fošen v Ondřejove - okres Praha-východ cca minut autem od Prahy. Dřevo může vykazovat nedostatky, jako např.


Praha, a náš sklad zde sídlící vám nabídne k okamžité expedici ty nejlevnější plotovky ze dřeva, které jenom na trhu seženete. A tím nejvyužívanějším dřevem při výrobě je kvalitní smrk, ale stejně tak vám nabízíme i řadu dalších materiálů, a to především modřínové plotovky. Vše je samozřejmě levné, ale vysoce kvalitní. To vše doplňuje i sortiment kvalitních wpc plotovek. Délky upravujeme dle přání zákazníka.


Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Vzorkovník pro výběr odstínu ZDE.


Smrková hoblovaná plotovka hladká s fází a zakulaceným koncem. Plot dřevěný,plotovky smrk , plotové latě smrk. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Rozměr: síla x šířka x délka v mm.

Upozorňujeme, že produkt upravený na míru dle požadavku zákazníka nelze vrátit v zákonné lhůtě dnů. Laminované dřevotřískové desky jsou velkoformátové desky s nalisovaným dekorativním papírem. Nabízíme širokou paletu dekorů a výběr z mnoha struktur. Gutta plechová plotovka Guttafence PE 115xmm rovný konec.


PLOTOVKY A BALKÓNOVÉ SLOUPKY Provedení. Délku plotovky lze upravit na přání bez dodatečného příplatku. KVH - konstrukční dřevo délkově nastavované zubovitým spojem v dřevině smrk.


Výrobky KVH splňují vysoké požadavky stavebníků, projektantů i. Dřevěné plotovky mohou mít různé tvary, od klasických rovných zakončení až po různá ozdobná. Dobry den prodam hranolky na plot rozměry 129sou velmi pěkne, sou ohoblovane a srazena hrana cena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky