úterý 26. dubna 2016

Cesky cesnek cena

Cena česneku se odvíjí od kvality. Rádi Vám poradíme v diskusi. Obchodní podmínky Reklamační formulář. Grafika zpracována Odemne. V současné době, kdy co není zahraniční, je zastaralé, přicházíme přece jen s otázkou.


Přece jen, nechybí vám někdy něco?

Příčin poklesu ceny je několik. Podle pěstitelky Aleny Mihulkové je jednou z nich letošní dobrá úroda, ale hlavní důvod je jinde. Pěstování a prodej pravého českého česneku v srdci českého ráje. Podpora lokálního zemědělství.


Odrůda UNIKÁT a Japo II. Ne, je to jako se sušenými houbami nebo lékořicí. Chtěli byste ochutnat pravý český česnek anebo se chystáte na výsadbu. Balení palic cca Kg.

Inzerát Český česnek v okrese Znojmo, cena 150Kč, od matinkacz na Sbazar. Prodám poctivý český paličák. Přestal vám chutnat levný česnek ze zahraničí? Vypěstovaný na našem poli.


Výběr možný ze dvou oblíbených odrůd. Praxe v pěstování více jak let. Předobjednávka Značka: Jahodárna Brozany. Tento český česnek se stal velmi oblíbeným.


Je vyšlechtěný z původního tzv. Ruského paličáku a díky tomu má svoji typickou štiplavost a silné aroma. Platí do vyprodání zásob. Tento výpis má pouze informativní charakter a nemůže být použit pro vymáhání zboží podle uvedených specifikací. PS: V případě zájmu je možno poslat poštou.


Pěkný, vypěstovaný ručně v dobrých podmínkách a bez použití žádné chemie. Proto cena logicky u českého česneku je výrazně vyšší, než u česneku pěstovaných v zahraničí. Podle Českého statistického úřadu stálo ještě loni v červnu kilo česneku průměrných 1korun. Letos se ceny zvedly už na 1korun.


Výjimkou ale nejsou ceny kolem 2korun.

A to i přesto, že se pole s česnekem v Česku rozrůstají. Prodej českého česneku,odrůda ruský paličák,česnek vypěstovaný na Moravě bez použití herbicidů. Paličáky nebo nepaličáky? Co jsou česnekové květy? Lidově se jim říká česnkové výhonky.


Ozimý širokolistý nepaličák. Někdy tvoří krátký stvol s pacibulkami. Cibule středně velké, barva vnějších suknic šedobílá s výraznými fialovými.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky