pátek 29. dubna 2016

Aquapark kralupy nad vltavou

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!

Stündlich neue Top-Urlaubs-Angebote! Provozujeme bazén o délce 50m, parní lázně, finské sauny či aquapark s mnoha atrakcemi, jako například divoká řeka, vířivka, skluzavka a tobogány. Ne, to není žádné cukroví, ale soubory, díky nimž například nemusíte znova zadávat stejné údaje, když už jste je jednou vyplnili. Rezervujte si z bohaté nabídky. Koupaliště Hluboká nad Vltavou se nachází v Podskalí, na levém břehu řeky Vltavy, pod zámkem Hluboká.


Dále je k dispozici skokanská věž, volejbal, plážový volejbal, nohejbal, tenis, kuželky a občerstvení. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Wellness Kuřim s. Aquaparky v Kralupech nad Vltavou. Nad bazény se tyčí metrů dlouhý tobogán pro odvážné.

To méně odvážní se mohou svést alespoň na skluzavce nebo se pobavit pod vodním hřibem. V areálu máte také možnost zahrát si plážový volejbal, zapůjčit slunečníky i se trochu občerstvit. Bazény, klouzačky, tobogány a další atrakce. Koupaliště je zároveň součástí sportovního areálu Hluboká, návštěvnici si mohou pobyt zpříjemnit na tenisových a volejbalových kurtech nebo fotbalovém a baseballovém hřišti.


Koupaliště v Kralupách nad Vltavou najdete v klidné části města nedaleko řeky. Před několika lety bylo kompletně zrekonstruováno. Návštěvníkům nabízí 50metrový plavecký bazén s částmi pro kondiční plavání a relaxaci. Chtěla bych touto cestou moc.


Pro koupání slouží velký bazén nepravidelného tvaru s hloubkou do 4m s 25m dráhami, 66m dlouhým tobogánem a masážními lůžky, dětský bazén s hloubkou do 5m se skluzavkou a vodním hříbkem. Grosse Auswahl an Resorts bis -. jetzt mit hotelscan! This feature is not available right now. Pro lepší přizpůsobení obsahu pro Vás, bezpečnosti, měření statistik návštěvnosti a lepší zpětné vazbě tento web používá cookies.


Kam na výlety s dětmi v Čechách i na Moravě. Jeďte za zábavou, poznáním, historií, adrenalinem, sportem i odpočinkem. Najděte si ten svůj tip na výlet.


Prohlédněte si salóny krásy které poskytují službu aqua aerobic v lokalitě Kralupy Nad Vltavou. Nachází se nedaleko centra města Hluboká nad Vltavou a zámku. Předpověď je sestavena podle několika modelů (ICON, GFS, ECMWF).

Naposledy byla aktualizována dnes v 20:00. Kralupy nad Vltavou leží v kraji Středočeský (1m n. m.). Tato stránka využívá cookies. V aquaparku ve Slaném je pro návštěvníky připravena spousta zábavy ve vodě i na souši.


Sehen Sie sich unten Unterkünfte in der Umgebung an.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky