čtvrtek 21. dubna 2016

Hadice na odsávání

V závislosti na vývoji domácího i zahraničního trhu došlo k užší specializaci a to především ve výrobě průmyslových hadic. Postupně jsme ustoupili od produkce hobby výrobků, které nahradily produkty vyšší třídy a top kvality. Flexibilní, pružné, odolné PUR (polyuretanové) hadice.


Vhodné pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl, CNC, odsávání a sání prachu, pilin, hoblin. V této sekci bychom Vám rádi pomohli s výběrem produktu vhodného pro odsávání výfukových plynů.

Hadice na výfukové plyny. Jsou zde proto shromážděny nejvhodnější produkty pro odsávání výfukových plynů. Další informace o našem sortimentu pro odsávání výfukových plynů viz níže. Haberkorn Vám nabízí široké spektrum hadic na odsávání a dále ventilační hadice.


Tyto hadice jsou odolné vysokým teplotám. Najdou své uplatnění jak v klimatizačních jednotkách, tak při sání horkého vzduchu např. Odsávání vzduchu, kouře a prachu, abrazivních materiálů, aerosolů barev, aplikace s požadavkem na hladký vnitřní.


E-shop prodej hadic průmyslových a odsávacích, příslušenství k hadicím, pryžové desky a podlahové gumy.

Z naší nabídky hadic pro odsávání si vybere každý. Je jedno, zda potřebujete velmi lehkou vzduchotechnickou hadici pro odsávání prachu, hadici na hobliny, plastové granuláty nebo hadici na těžká abraziva. Naše nabídka zahrnuje vzduchotechnické hadice z PVC, PU a dalších moderních materiálů. Větrací a výfukové hadice.


Při výběru vhodné hadice pro sání a odsávání abrazivních látek je třeba dbát na určité aspekty, které je třeba vzít pod úvahu. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství.


Je antistatická, vybavená bajonetovým zámkem a dodává se s adaptérem na elektrické nářadí. Jsou vhodné pro odsávání vzduchu, prachu, drobných nečistot, pilin a drobných, lehce abrazivních částic. Polyuretanová provedení hadic vynikají odolností oděru a teplotám.


Hliníkové potrubí Semivac se používá při statickém propojení digestoří a odsávačů. Odolává vysokým teplotám a má dobrou tvarovou paměť. SACÍ VENTIL K ODSÁVAČCE se nasazuje na konec sací hadice. Pokud k odsávání používáte kanyly, sací kanyla se nasazuje na konec ventilu. Pomocí STOPVENTILU se uzavře okruh a umožní vytvoření sacího podtlaku důležitého pro samotné odsávání.


Sací ventil se spouští přiložením palce na vyznačený otvor.

Na tomto webu využívame takzvané cookies. Používáním webu souhlasíte s tím, jakým způsobem s cookies nakládáme. Odsávací hadice na abrazivní materiály a granuláty.


V oblasti podtlaku, například při odsávání kapalin, narážejí tradiční hadice na svoje hranice. Zde splní svůj úkol hadice RAUSPIRAFLEX. Ať už potřebujete flexibilní, zavlažovací, tlakové nebo sací hadice na vodu, technickou pryž či jakýkoliv spojovací materiál k hadicím, řešení vždy najdete v našem sortimentu plastových a pryžových hadic a trubek.


Odsávání a foukání vzdušniny,kouře a par v prostředí s nebezpečím výbuchu. Příslušenství k frézkám) Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky