pátek 29. dubna 2016

Jahody karmen

Nur solange der Vorrat reicht! Angebote für diese Saison! Karmen in Wladiwostok reservieren. Prodej bude vzhledem k horkému a suchému počasí zřejmě až od září.


Odběr po baleních – jedno balení obsahuje ks sazenic. Informace o odrůdě a fotogalerii si můžete prohlédnout zde.

Zpět na výběr odrůd Objednávka. Jahody nebo jahodový, „ Carmen “ byla vyšlechtěna v Československu, to se odkazuje na média a vysoce produktivních odrůd. V jakých vzádlenostech od sebe je pěstujete? Dočetla jsem se, že je to velmi. Pestovanie: Jahody sa vysádzajú do priepustnej, vlhkej a výživnej pôdy.


Vyhovuje im slnečné alebo polotienisté stanovisko. Jahody odporúčame prihnojovať hnojivom na jahody. Skúšal som niečo podobné tej Vašej pyramíde, ale spravil som ju len tri poschodia vysokú.

Je nejúspěšnější česká odrůda. Má velké až velmi velké plody, na konci sklizně středně velké. Plody jsou velmi sladké, měkké, nemusí se. Jednouplodící jahody – u nich je jasné, že odplodí podle toho, zda jsou rané (počátek června), polorané (koncem června), nebo pozdní (červenec). Sklizeň je v rozmezí asi dvou až tří týdnů od počátku sběru, záleží pochopitelně na počasí konkrétního roku.


Nabízíme sazenice více, než padesáti odrůd jahodníků. Naše jahody jsou pěstované v drsnějších podmínkách Podkrkonoší, takže nemívají problém s. Jahody nesmějí chybět na žádné zahradě,, Díky tomu, že produkujeme pouze kvalitní sazenice jahod po kterých je stále větší a větší poptávka. JSME NEJVĚTŠÍMI PRODUCENTY SAZENIC JAHOD V ČR. Přijďte k nám a přesvědčte se.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Schnell und einfach zu nutzen. Veľmi veľké plody, tmavo červené ,chuť a vôňa lesných jahôd. Má bohatú úrodu a je vhodná aj do vyšších polôh.

KARMEN - Tato poloraná odrůda je vyšlechtěna v ČR. Rostlina je vysokého a hustého vzrůstu, velmi dobře odnožuje. Mají z celého sortimentu nejsladší chuť s příchutí lesních jahod.


Dužnina je tmavě červená. Odrůda se uplatňuje jako stolní. Dužina je tmavo červená, šťavnatá s dutinkou. Sazenice budou zabaleny tak, aby nedošlo k proschnutí. Chuť je veľmi sladká a aromatická.


Odroda má veľkú plodnosť a je odolná voči chorobám. Hmotnostní výnos: 70Kg. Svojí chuťí připomínají lesní jahůdky. Měkčí konzistence , pro přímou konzumaci. KARMEN – česká odrůda s atraktivními velkými, ledvinovitými plody, tmavě červené, lesklé barvy.


Chuť velmi sladká a aromatická, vynikající. Jahody sú veľmi prispôsobivé a produktívne, ba dá sa povedať, že aj „rýchloobrátkové“ ovocie, napríklad ak vysadíme na jar frigosadenice, už v lete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky