pátek 29. dubna 2016

Travní směs do sucha

Einfach kostenlos anmelden. Jetzt chatten mit reifen Frauen! K zatravnění problematických pozemků slunných poloh, chudších a písčitých půd doporučujeme použít travní směs do sucha , která je určená pro stanoviště, jehož horší vláhové podmínky neumožňují zdárný růst a vývoj jiných t. První den - Fakturační oddělení zaregistruje Vaši objednávku do systému a připraví fakturu, která Vám bude odeslána na Váš e-mail. Kostřava rákosovitá – krátce výběžkatý druh s mimořádnou schopností vyrovnat se s nedostatkem vláhy.


Hluboce koření, a proto je schopna si opatřit vláhu i na suchých stanovištích.

Vzhledem k velikosti osiva se doporučuje výsev 4-kg na 1m2. Menší výsev způsobuje tvorbu drnů v porostu. Vzchází poměrně pomalu: 2-týdny. Je velmi vytrvalá a vytváří hustý drn, ale nesnáší časté a nízké sečení. Travní směs Agro - Profi Do Sucha kg.


Trávník založený z této směsi se vyvíjí pomaleji (komponenty vzcházejí - dnů). Postupně se zapojuje a dobře přečkává krátkodobé přísušky a snáší i mírnou zátěž. Tato travní směs je určena pro stanoviště, která mají horší vláhové podmínky a neumožňují tak zdárný růst a vývoj jiných travních směsí.

Zátěžová směs do sucha je určena do extrémních podmínek. II - pro suchá a slunná stanoviště okrasných trávníků RSM 2. Obsah trav: kostřava rákosovitá, lipnice luční Proč ji použít? Tmavě až výrazně tmavě zelená barva, která za určitých světelných podmínek připomíná modrou barvu, od které je odvozen název Bluegrass. Veškeré informace o produktu.


Hodnocení a recenze HORTUS. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Na následujících odkazech najdete ke stažení kompletní hobby katalog a profi katalog.


Složení: jílek vytrvalý 2n , lipnice luční , kostřava červená DV , kostřava červená T , kostřava ovčí , kostřava rákosovitá. Pro Váš pohodlný nákup využíváme soubory cookies. Dobře snáší mírnou a střední zátěž.


Svěží zelený trávník budete mít během krátké doby a to zcela bez námahy. Kvalitní osivo je základem zdravého, sytě zeleného a hustého trávníku. Pečlivá a správná volba směsi se vyplatí, ať už zakládáte svůj první. UNI Okrasná směs do sucha obsahuje zvýšený podíl suchovzdorné kostřavy drsnolisté, což ji předurčuje k využití na pozemky s nedostatečnou závlahou.


Trápí vás neustálý boj se suchými místy či vyběhanými trávníky třeba od psa? Exkluzivní travní směs do sucha.

S kvalitní HORTUS travní směsí Do sucha dokážete vytvořit z každého. UNI - okrasná směs do sucha obsahuje zvýšený podíl suchovzdorné kostřavy drsnolisté, což ji předurčuje k využití na pozemky s nedostatečnou závlahou. AgroBio - travní směs Do sucha kg. Směs travní do sucha 2kg. Poslední kusy na skladě!


Základ směsi tvoří kostřava červená, kostřava ovčí a jílek vytrvalý. Nahrajte objednávkový formulář Kliknutím na tlačítko Vybrat soubor, vyberete vyplněný objednávkový formulář ze svého počítače. KARNEVAL - barevná směs do sucha – obsahuje rostlinných druhů.


Doslova hrou barev lze nazvat efektní kompozici jednoletých druhů na záhonech v roce výsevu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky