čtvrtek 28. dubna 2016

Český česnek prodej

Již dvě desetiletí pěstujeme pálivý český česnek v Podkrkonoší. Přesné množství a odrůdová skladba k prodeji bude oznámena na přelomu července a srpna. Taktéž bude stanovena cena pro daný rok.


Nabízíme prodej českého česneku přímo z naší sklizně. Prodáváme pouze to, co sami vypěstujeme a garantujeme 1 pravost česneku, který pěstujeme výhradně z českých odrůd.

P ěstování a prodej pravého českého česneku v srdci českého ráje. Cena česneku se odvíjí od kvality. Benátčan, který je velmi trvanlivý a při dobrém uskladnění vydrží i více než měsíců. Hodí se i pro pečení nebo grilování celých cibulí česneku. Není česnek jako česnek , aneb ten čínský není zrovna to pravé ořechové.


Tuhle větu v různých variacích slyšíme určitě všude. Jeho výhoda je praktitičnost, kdy oloupete místo více malých stroužků jeden velký.

Doporučujeme přidávat k pečením. Pěstujeme česnek tradičně ! Samozřejmě, že v dnešní době lze nakoupit techniku a sázet i sklízet bez ruční práce. Zájem veřejnosti o český česnek je v posledních letech vskutku enormní.


Tento český česnek se stal velmi oblíbeným. Je vyšlechtěný z původního tzv. Ruského paličáku a díky tomu má svoji typickou štiplavost a silné aroma.


Dukát je odrůda bílého ozimého paličáku pro podzimní výsadby a se sklizní můžete počítat v první polovině července. V jedné pevné cibuli s dobře loupatelnou suknicí je nejčastěji kolem velkých stroužků. Pro znalce onoho silného a nezaměnitelného aroma přinášíme česnek vypěstovaný v Poohří mezi městy Litoměřice a Roudnice nad Labem, v oblasti která je pro jeho pěstování vyhlášená.


Popis: Prodám moc pěkný česnek z letošní sklizně na konzum i na sadbu. K české kuchyni patří český (tedy možná ve většině případů spíše moravský) česnek a rozhodně to není vlastenecké klišé. Přestal vám chutnat levný česnek ze zahraničí? Chtěli byste ochutnat pravý český česnek anebo se chystáte na výsadbu. Ozimý širokolistý paličák.


Cibule jsou ploše kulovité, barva vnějších suknic je smetanová, mírně nafialovělá, stroužky jsou velké, nepravidelně.

Všechny odrůdy jsou k dispozici volně vážené nebo na pevném stonku. Nakupujte přímo od pěstitele česneku. Díky spolupráci s významným českým šlechtitelem česneku, Ing. Janem Kozákem, Vám mohu nabídnout konzumní český česnek se zárukou českého.


A, B a C, selen, vápník a jód. Dalšími obsaženými látkami jsou flavonoidy, polysacharidy, lutamylpeptidy, steroidní a triterpenové saponiny a lektiny. PRODEJ KVALITNÍHO ČESKÉHO ČESNEKU. Je skvělý pomocník v domácnosti, zázračný lék využitelný jak v kosmetice, tak v prevenci i léčbě mnoha chorob a zdravotních potíží. V tradici pěstování česneku, výhradně českého paličáku pokračujeme i my Jahodárna Brozany.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Unikát je druh česneku, který je atraktivní kvůli svému zabarvení do fialova. Drobný česnek je směs několika odrůd kuchyňského konzumního česneku. Samosběr a prodej natrhaných jahod na Vysočině. Naše plantáž se nachází v obci Malochyně na Vysočině.


Prodej uznané sadby jahodníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky