pátek 22. dubna 2016

Strunová sekačka výměna struny

Pokud budete postupovat podle následujícího videonávodu, který ukazuje jednotlivé kroky, nemůžete nic pokazit. Z tohoto videa se dozvíte, jak vyměnit cívku strunové sekačky. Perfektní doplněk k sekačce je tedy ruční elektrická strunová sekačka od AL-KO.


Tato naše zahradní technika je vybavena žací hlavicí, která má stupňové otáčení , může být natáčena jak horizontálně, tak i svisle. Tím pádem můžete posekat i místa, kam se jiné přístroje nedostanou – pod lavičkami, kolem stěn, mezi kameny.

Abyste uchránili květiny, stěny. Výhodou je praktický držák na kabel, který brání případnému zamotávání. Funkce Semi-Auto Feed hlídá vhodnou délku sekací struny a dle potřeby zajišťuje pravidelné odmotávání z cívky. Příkon elektromotoru je 2W.


Seznamte se se strunovou sekačkou Bosch ART SL! Dobrá strunová sekačka je ideálním pomocníkem v místech, která jsou pro běžnou rotační sekačku příliš těsná. Stejně tak snadno doladíte trávník v okolí stromů, okrasných keřů nebo členitých skalek.


Tradičně se vybírají struny kulaté nebo varianty mající čtvercový profil.

Ty jsou poněkud ostřejší. Jinak se lze setkat také s hvězdicovými profily nebo bezhlučnými variacemi. Záleží samozřejmě na bujnosti a síle porostu, který sečete. Náš test strunových sekaček zakončíme modelem DUX60ZM tedy univerzální aku strunovkou se super výkonem a mnoha jedinečnými vlastnostmi. Snadné manévrování díky dobrému rozložení hmotnosti a popruh na rameno.


Strunová sekačka Makita patří mezi špičkové zahradní nástroje, které jsou bezkonkurenčně nejlepší. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. STRUNOVÁ SEKAČKA TRÁVY NÁVOD K OBSLUZE model N1F KZ2-2Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosíme, přečtěte si důkladně tento návod k obsluze. Křovinořez stejně jako sekačka patří dnes k základní výbavě pro údržbu zahrady. Univerzální strunová žací hlava Oregon.


Záběr udává, jak velký pruh strunová sekačka seká. Jelikož se jedné o dokončovací nářadí, strunové sekačky nemají široký záběr. Prosím, přečtěte si pečlivě tento návod k obsluze.


Sekačku smí obsluhovat pouze osoby seznámené s tímto návodem.

Strunová aku sekačka je určena k udržování zahradního trávníku, k úpravě okrajů trávníku a vyžínání trávy v těžko přístupných místech, např. A jaký vliv má síla struny ? Vyměnit strunu na strunové sekačky není nic zvláště složitého. A vůbec - doporučili byste mi nějakou konkrétní v rozumné cenové relaci? Připojit reakci : stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna : El.


Pro Vaši představu o tom, co jsem myslel tím kvalitní strunová sekačka by to mělo stačit. Jinak benzín je zde také zmíněn a má svoje přednosti i zápory, stejně jako elektřina. Myslím si, že to není tak nedostupné a Vašemu záměru by určitě vyhovoval. Opravdu jednoduchá výměna struny bez nutnosti použití nástroje a rozebrání hlavy. Sestava: vyžínač, dvojitá strunová hlava, madlo Ergo pro dvě ruce, sada nářadí, míchací nádobka.


Hračka je téměř identická s originálem. Obsluha i údržba strunové sekačky je nenáročná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky