čtvrtek 28. dubna 2016

Plotové betonové sloupky

Pokud si objednáte nejprve betonové sloupky, tak balení na paletě o hmotnosti tuny za cenu 24- Kč obsahuje celkem kusů sloupků. Rozměry palet jsou 160xcm. Dodáme vše pro stavbu plotu.


Nabízíme levné pletivo na plot, betonové ploty či chovatelské pletivo. Vybírejte plot podle svých představ. Nabízíme kvalitní betonové sloupky v průřezech 80×mm nebo 100×1mm, standardní, průběžné, koncové a rohové.

A betonové vzpěry 80×mm nebo 100×1mm. Na ostatních pobočkách není osobní odběr možný. Cena dopravy z Ledec u Plzně k vám domů je kalkulována individuálně. DPH za ks (=18Kč s DPH) stále skladem. Produkt se speciální dopravou objednáte v detailu.


Zároveň jsou ale také okrasné, okolí vašeho domu s betonovým plotem bude atraktivní. Vybírat můžete hned z několika designových provedení a barev. Sloupky a vzpěry pro pletivové ploty.

V nabídce máme také držáky, svorky, kleště a další nezbytné příslušenství potřebné pro stavbu plotu s plotovými sloupky. Nevím, zda zaplnit otvory řidším betonem nebo nějakým lepidlem na obklady a pak zasunout sloupky nebo postupovat nějak jinak. Za rady předem děkuji, s pozdravem jenamater.


V horní části plotu Vám můžeme osadit hliníkové plotové dílce nebo dřevěná prkna. Betonové desky jsou skládány mezi betonové sloupky. Při využití betonového plotu k výstavbě ohradníků nabízíme také betonové podhrabové desky zamezující podhrabání zvířat z výběhu.


Vyrábíme betonové bezzákladové oplocení, ploty, sloupky , plotové stříšky, sloupové hlavice a zámkové dlažby. Dále v našem sortimentu naleznete odvodňovací. PLOTOVÉ SLOUPKY - sloupek betonový. Délky sloupků jsou uváděny podle délky drážky, tedy podle výšky sloupku nad zemí. Ceník plotové sloupky hladké.


Vzpěrné sloupky - vzpěry pro správné napnutí. Do usazených sloupků se zasouvají plotové desky. Zboží je uloženo na atypických paletách 2x 80cm.


Plotové sloupky jsou hlavní nosnou konstrukcí plotového systému. Poplastované sloupky Turbolinea. Vyrábíme plotové betonové sloupky a patky různých typů a velikostí.

Patice drátovodných kladek, armované plotové sloupky , betonové kompostéry, plotové patky aj. Jednotlivá plotová pole jsou tvořena betonovými sloupky různých tvarů a profilů, mezi ně se ve spodní části uchycují podhrabové desky o dvou možných délkách. Kategorie betonových prvků pro oplocení. Zde najdete betonové plotové sloupky , patky a podhrabové desky určené k výstavbě oplocení. Jelikož naší prioritou je dřevovýroba, dodáváme širokou škálu plotových sloupků dřevěných.


Plotové betonové dílce lze skládat na sebe a libovolně kombinovat, podle počtu plotových dílců a výsledné výšky plotu vyberete vhodné plotové sloupky. U některých produktů v této kategorii může být dodací lhůta v současné době 4-týdnů. NA TYTO VÝROBKY SE NEVZTAHUJE DOPRAVA ZDARMA.


Betónové plotové dielce je možné skladať na seba až do výšky 5m. Veľkou výhodou je dlhá životnosť, vysoká bezpečnosť, bezúdržbovosť a vonkajšia vizuálna ochrana. Víte, jak zabudovat plotové sloupky ? Existují různé možnosti a proto jsme pro vás připravili přehled a stručný návo jak na to.


S námi to zvládnete levou zadní!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky