pátek 15. dubna 2016

Brambory princess

Já ji měl vloni a jsem s touto odrůdou velmi spokojen. Princess je vhodná pro delší skladování, a taky ještě teď mi ve sklepě neklíčí, což je výhoda. Princess - raná odrůda (varný typ AB) žlutá, salátová, vhodná k loupání, pro dlouhodobé skladování. Princess (varný typ AB) je prémiová, salátová odrůda velmi vhodná k loupání.


Vhodná pro mytí a balení, pro dlouhodobé skladování.

Hlízy má oválné, pravidelné se sytě žlutou dužninou s vynikajícími chuťovými vlastnostmi, bez barevných změn po uvaření i za syrova. Ordůda má vysoký výnos, je odolná chorobám. Byla oceněna titulem brambor Vysočiny. Brambory Princess kg – Online prodej ovoce a zeleniny.


Další slevy brambor na Kupi. Balene- brambory -Vysocina-salatove-odruda- Princess. Ro rezistentní, k napadení rakovinou brambor patotypu náchylná.


Varný typ A: pevné lojovité brambory , které jsou nerozvářivé, příjemně vlhké,.

PRINCESS GRANADA NATASCHA ANNABELLE ASTERIX. Sadbové brambory Katalog odrůd brambor Konzumní brambory EURO AGRAS. Necháme je proto 10–dnů v teplotě 12–°C. Slupka je středně hrubá až hladká, vždy žlutá. Barva dužniny je tmavé žlutá.


MARABEL je velmi odolná proti napadení virovými chorobami, varný typ BA. Rané brambory (konzumní rané brambory ) jsou brambory , charakterizované nedozrálou loupající se tenkou slupkou a určené k rychlé spotřebě. BiOMill Delimill Prince Princess rychlé info. Zasíláme zboží i na Slovensko!


Odrůda Princess je raná. Loni jsme ji měli poprvé, urodila se pěkně, vysoký výnos, ale už ji sadit nebudu, zdá se že chutná mandelince. Jsou ideální na přípravu kaší, výborné jsou pečené ve slupce, hodí se na hranolky, bramborák nebo placky. U spotřebitelů velmi oblíbená a žádaná pro svou sytě žlutou dužninu, která zůstává pevná, jemná a barevně stálá i po uvaření. Raná konzumní odrůda, salátová.


Hlízy jsou vysoce odolné proti strupovitosti, stejnoměrně velké. BRAMBORY Sadba brambor velmi raných odrůd COLOMBA. Zástupce v ČR: MEDIPO AGRAS H.

Tvorba nových kvalitních odrůd brambor, množení sadby brambor, obchod - sadbové, konzumní a průmyslové brambory. Záhon by měl být zrytý a vyhnojený organickým hnojivem již na podzim. Takto připravená zem je pak po jarním zpracování kyprá, vzdušná a dostatečně zásobená živinami. Vlašimsko, prodám, na prodej. Prodej čerstvých brambor přímo od pěstitele - brambory na uskladnění.


Poptávám 6kg sadby brambor Prosím o informaci, potřebuji 6kg sadby brambor Princes, místo dodání Prostějov nebo Olomouc. Dokonce se dnes pěstují odrůdy, které plodí jen malé brambory. Pěstujeme je z odrůdy Princess, ale už máme například ve zkouškách odrůdy, které nasadí třeba čtyřicet hlíz, ale stále zůstávají malé.


Stále, každý rok, se vyvíjejí nové a nové odrůdy brambor. Jsou stejnoměrně velké, střední až větší velikosti, vhodné k přímému konzumu od sklizně až do jarního ukončení skladování. A-B nebo B-C, protože hranice není přesně vymezena.


Je to raná salátová odrůda pevného varného typu AB, má vynikající chuť a nízkou náchylnost k bakteriální černání při vaření. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Poloraná salátová odrůda s vynikající chutí, varný typ AA. Kombinace vysoké výnosnosti a chuťové kvality.


KOB - Katalog odrůd brambor registrovaných v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky