pondělí 12. října 2015

Nádrž 1000l prodám

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Inzerát byl odebran z oblíbených. Vhodné pro nalévání do kropáče, kýblu atd. Podstavec je na zakázku vyráběný, svařovaný a má povrchovou úpravu ŽÁROVÝM ZINKOVÁNÍM. Do podstavce pasují nádrže se všemy druhy palet (dřevěná, kovová, plastová).


Výška podstavce je cm. Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž. Na dně nádrže je zbytek lepidla max. Rozměry jsou 1x 1x 100cm výška.

Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha cele nadrže cca 20kg. Nabízím k prodeji IBC nádrže. Na výběr více druhů, viz foto. V nabídce také nové a nepoužité nádrže.


Více info na telefonu nebo možnost. Zde naleznete inzeráty s tématikou Zahradní nádrže. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Zahradní nádrže, pro změnu rubriky. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Finde Angebote zum Schnäppchen-Preis. Nádrž se celou dobu používá na dešťovou vodu. Možnost prodeje 2ks nádrží Obal plech pozink.


Nádrž je na plastové paletě, takže díky tomu je s nádrží snadná manipulace. Po domluvě možnost dopravy nebo zaslání nádrže. Nádrže jsou skladované v krytých halách, tudíž můžeme zaručit 1 kvalitu!


Nevymite ale čisté od desinfekce. Súčasť je ventil , zátka, , kolienko , horný uzáver. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.

K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Lze zakopat do země a spojit více nádob, odolné vůči mrazu. Dvouplášťová ( lze chladit ). V kovovém rámu, výpustný ventil.


Prodám plastovou nádrž - ibc kontejner. Dopravu v blízkém okolí lze po domluvě. Samostatné klece s paletou,dřevo,plast,kov 500. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Aukro Dům a zahrada Zahrada Ostatní.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky