pátek 28. srpna 2015

Sněžná fréza vari

Große Auswahl an Spezialitäten - Cappuccino – Kaffee – Café au lait! Lohnt sich ab Tassen pro Tag! Rechnungskauf, 1Tage Umtauschrecht und 1-Tage Lieferzeit. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


This feature is not available right now.

Zmrzlý prachový sníh dokáže fréza SF-odhodit až do vzdálenosti m. Nastavení směru odhozu odklízeného sněhu se provádí z místa obsluhy. Díky ozubení spirály, která odebírá sníh, si sněhová fréza SF-velice dobře poradí se zmrzlým sněhem. Sněhová fréza VARI SF-55. Fréza sněhová SF-je adaptér určený výhradně do převodové skříně DSK-3ve všech jejich modifikacích. Slouží pro odklízení čerstvě napadaného sněhu z parkovišť, komunikací, chodníků nebo cest se zpevněným a rovným povrchem.


Připojuje se přímo k převodovce DSK 3nebo pomocí zvláštního adaptéru k převodovce DSK 317.

Prodám k systému Vari, Terra vozík Mula 150. Diskuse, recenze a videa. Při používání našich služeb souhlasíte s tím, že používáme soubory cookie a podobné technologie, které nám umožňují zlepšovat a přizpůsobovat. Doprava možná po dohodě - do 1km.


Ideální fréza i do vyšších poloh s vyšším množstvím sněhu, prověřená robustní konstrukce stroje spojená s maximální komfortní výbavou - velmi tichý chod šneku - systém snadného. Když se tvoří závěje, sněhové frézy vyjíždějí do boje. Díky sněhovým frézám se budete z pořádné chumelenice ještě radovat. Tento pin objevil(a) Josef Pučera. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Asi 2krát byla ve sněhu je skoro jako nová. Disponuje prakticky vším, čím musí pásová sněžná. Pracovní šířka nabízené sněhové frézy Jonsered je cm.


Fréza na sníh Jonsered si poradí díky velkým kolům i na kluzkém povrchu. Motor Tecumseh nabízí výkon v rozmezí 4.

W a umožňuje snadné startování a variabilní pojezdovou rychlost. Cena benzínové sněžné frézy Jonsered je velice příznivá v poměru s výkonem. Fréza na MF pracuje dobře.


Sněžná fréza VARI SF-slouží pro. Je zde silný motor a na rozdíl od VARI má zpátečku a spojku. Je třeba zvážit zda za cenu nové frézy není jako adaptér není lepší koupit levnější jednoúčelovou frézu komplet.


Výkonná sněhová fréza je vybavena dvoustupňovým systémem (šnek a oběžné kolo) a elektrickým startérem, s variabilní rachlostí pojezdu. Robustním konstrukce zajišťuje pevnost, odolnost a dokonalé výsledky při odklízení bez ohledu na sněhové podmínky. Zabýváme se výrobou a prodejem zahradní techniky. Nabízíme malotraktory včetně příslušenství (vozíky, sněžná fréza , kartáče), bubnové sekačky.


Zdravím,koupím od vás veškerou zahradní motorovou techniku, rotačni sekačku,motorovou pilu,zahradni traktor, tera vari sněžná freza apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky