čtvrtek 27. srpna 2015

Hrušeň nojabrskaja

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen.

Plod je velmi velký o hmotnosti přesahující 3g, barva plodů je zelenožlutá až nahnědlá, hruškovitého tvaru. Sklizeň je v druhé polovině září, konzumní zralost začíná v listopadu plody lze skladovat do února. Odolnost je střední proti houbovitým chorobám. Je relativně velmi dobře odolná.


Zahradnictví, zahradní centrum. Výroba a prodej - ovocné stromky a keře, jablonì, hrušky, třešnì, slivonì, broskvonì, meruňky, angrešt a rybíz. Krier, šľachtiteľka Ksenia Dušutina - Institutul de Vážení zákazníci, jesenný predaj a odosielanie ovocných drevín začína od septembra v poradí došlých objednávok.


Zimní odrůda hrušně, žlutozelené barvy.

Tato odrůda je vhodná do všech poloh, relativně odolná. Lze skladovat až do ledna. Ukázka prodávaných ovocných stromků. Slupka je žlutozeleně zbarvená.


Chuť je sladká, aromatická a velmi dobrá. Dužnina je bílá, velmi šťavnatá a aromatická. Plody sklízíme v září a skladovat je můžeme až do ledna.


Zur Navigation springen Zur springen. Dieser Artikel wurde aufgrund von formalen oder inhaltlichen Mängeln in der Qualitätssicherung Biologie. Plody jsou velmi velké, klasického hruškovitého tvaru.


Skladovat lze do března. Výrobek je v kategorii Stromy a keře. Chuť plodů je sladká, aromatická a velmi dobrá. Nedá mi aby som nepridal pár fotiek Boscovej. Už aby tu bola ďalšia úroda - tá jej chuť je jednoducho úžasná.


Kč Ya - Li Čínská asijská hrušeň podnož Kawkazská kontejner asijské hrušně- nashi. Kč Amfora hrušeň podnož Semenáč zimní hrušně.

Nojabrskaja - Xenia podnož Kdoule kontejner zimní hrušně. Jana vyšší tvar vyprodáno. K č (€) hrušeň Packham‘s Triumph. Kč (€) hrušeň Petra vyprodáno. Hrušeň Lubeničarka - melounová hrušeň Letní zelená hruška, zraje v druhé půlce srpna.


DUŽNINA JE TMAVĚČERVENÁ ! SLOUPOVITÁ hrušeň Balakana (Hrušeň Balakana - sloupovitá) sloupovitá hruška nižšího vzrůstu, výborné chuti, vzhledem i tvarem připomínající odrůdu Williamsova. Potomkem Boscovy je raně zimní hrušeň Gracie = kříženec Boscova x Holenická. Dnes jsem ochutnal několik jejich plodů a jsem nadšený její chutí, která velmi připomíná lahodnou Boscovu (ta u mě ve sklepě vydrží max. do konce října). Hrušeň Amfora je česká zimní atraktivní velkoplodá odrůda odolná proti houbovým chorobám. Každý pestovateľ má iné priority pri výbere odrody.


Pre jedného je dôležitá odolnosť proti chorobám, pre iného množstvo úrody či vzhľad plodov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky