pátek 28. srpna 2015

Cukr stevie

Chcete-li zdravě žít nebo shodit nějaká ta kila navíc, určitě vyškrtněte ze svého jídelníčku bílý cukr a nahraďte jej stévií. Sladidla ze stévie nejsou jako cukr, mohou vykazovat určité jemné příchutě. Ale není pochyb o tom, že jsou zdravá a mohou pomoci při dietách. Listy jsou bez kalorií a chuťově můžou být až 300x sladší než cukr.


Stévie byla poprvé uvedena na trh jako doplněk stravy, jak jinak v USA.

Teprve nedávno ale došlo k jejímu schválení v USA jako sladidlo. Cukr snižuje například kopřiva, heřmánek, lékořice a skořice, omega-mastné kyseliny (různé oleje), hořčík. Potraviny na snížení cukru v krvi Vhodné potraviny jsou luštěniny – přestože obsahují sacharidy, mají poměrně nízký glykemický index (ale hůře se tráví).


V současné době tedy není možné na tomto e-shopu realizovat jakékoliv objednávky. Diabetici a lidé, pro něž je cukr zakázaným jedem, asi raději sáhnou po steviovém koncentrátu, s nímž je možno pracovat jako s jiným umělým sladidlem. Koncentrát se obvykle kupuje v lékárně.


Nebo vám ho rádi zašleme až domů po celé ČR. Společnost ARTIFEX INSTANT, s.

EU v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost s názvem. Je to teplomilná trvalka rostoucí od stupňů Celsia výše. Množí se nejlépe řízkováním.


Jak jsme již psali v tomto článku, stévie je často označováno jako zdravější sladidlo pomáhající například při hubnutí, jak ale z. Stevie sladká je vzrůstu do 50cm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Bio kokosový cukr Maya Gold 3g.


Bio melasa třtinová nesířená 450g. Vznikl tak nový revoluční způsob slazení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo. Jde o nekalorické sladidlo, které je téměř 500x sladší než cukr. Stévie je přírodní sladidlo se sníženým energetickým obsahem.


Klasický cukr je sice zdro energiej, ale nedodává tělu žádné jiné živiny.

Mezi přírodní sladidla patří: třtinová melasa, agáve, javorový sirup, stévie ve formě kapek nebo tabletek, datle, květový kokosový cukr, třtinový cukr, lucuma, karob. Třtinový cukr může být hnědý, ale i bílý, závisí na tom, zda je čištěný nebo ne. Jedná se o stejnou látku se stejným složením, jako je cukr bílý řepný, ale jiným původem. Kalorická hodnota se ale téměř neliší.


BIONEBIO Naturala přírodní třtinový cukr BIO 400g. Bionebio Přírodní třtinový cukr surový kg. Sladí podobně jako běžný cukr. Pocit sladivosti může být odlišný a je relativní.


Při nadměrné spotřebě může mít projímavé účinky. Používat pouze v nezbytně nutném množství. Představuje alternativu cukru, fruktózy či umělých sladidel. Pokaždé čtěte složení výrobku, zda v něm není přidaný cukr pod jedním z tisíců názvů pro cukr (viz obrázek níže).


Nevěřte všemu, co se v obchodě se zdravou výživou tváří zdravě – většinou jsou to jen fruktózový bomby převlečený za zdravou potravinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky