středa 26. srpna 2015

Hadice pro požární sport

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Zde si můžete vybrat ty. Jsme aktuální a inovativní - naše výrobky.


Součástí každé výbavy pro požární sport jsou hlavně hadice , proudnice, rozdělovače, přilby, překážky nebo například sportovní poháry. V našem e-shopu s vybavením pro hasiče a záchranáře najdete vše pro požární útok, štafetu nebo přebory jednotlivců.

Hadice pro hasiče, hadice pro požární sport. Naše hlavní zaměření jsou hadice pro požární sport a hadice pro hasiče. Máme tak pro vás požární hadice. Sady zásahových a sportovních hadic se spojkami.


Maximálně pružná PVC hadice vyrobená ze superelastického materiálu se spirálou, odolnou proti otřesům. Určena pro požární sport i běžné použití. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Objednejte si požární hadice , hasicí přístroje či. Polyesterová sportovní hadice moderní konstrukce s tenkostěnnou pryžovou vložkou EPDM.


Tato hadice je vyvinuta speciálně pro požární sport té nejvyšší. Seznam všeho zboží z dané kategorie. Výpis základních informací o produktu a možnost přechodu na detail produktu. Savice jsou určené pro požární sport s klasickým šroubením, kuželovým šroubením Sport a kuželovým šroubením Sport s O kroužky.


Izolovaná požární hadice je určena především pro profesionální a dobrovolné hasičské sbory. Vyberte si z mnoha druhů hasičské hadice pro hasičská klání. Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU.


Sport , který propojuje atletiku a prvky z hasičského zaměstnání. V nabídce požárních hadic od topenilevne. Jsou to hadice označené oranžovým pruhem, které jsou kalibrované C 52. Topení, kotle, ohřev vody a regulace od tuzemských a zahraničních výrobců.


Speciální materiál dává těmto hadicím vysokou ohebnost a odolnost proti nízkým teplotám než m. Včetně vybavení Vám rádi pomůžeme v rozhodovaní při hledání kvalitního zboží a podělíme se o zkušenosti. Potřebné savice, koš a proudnice zakoupil Městys Pavlíkov, po prvním klání ve Velvarech závodníci dostali darem od Petra Gebharta přilby na požární sport a spolek zakoupil kožené opasky.

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých? Příslušenství pro hydrantové systémy. Sorbenty a havarijní soupravy. Protipožární zabezpečení st. Požární a nepožární žebříky.


Pokud jste v našem e-shopu Vámi hledané zboží nenašli, neváhejte a obraťte se na nás s Vaší poptávkou. Pokusíme se Vám poptávané zboží nabídnout. Extrémně odolná hadice vyvinutá speciálně pro požární sport k silným strojům. Požadovanou délku uveďte do poznámky k objednávce. Výstroj a výzbroj pro hasiče, vybavení pro požární sport.


Boty, přilby, vyprošťovací nástroje, hasící přístroje. Velmi odolná sportovní hadice s výbornou hladkostí vnitřní gumové vložky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky