pondělí 24. srpna 2015

Rotační zavlažovač

Rotační zahradní postřikovač s třemi tryskami bez nastavitelné. Využívá několik relativně slabých trysek pro rovnoměrné dávkování vody do všech úhlů. Plné pokrytí a jemný postřik. Rozprašovací zavlažovač 360° od společnosti GARDENA zavlažuje jemnou sprchou oblasti s dosahem m. Vyrobeno z kvalitního kovu.


Zavlažovač rotační se rameny.

Na každém rameni je postřikovacích otvorů - možnost plynulé regulace. Vhodné pro rovnoměrné zavlažovaní ploch, záhonů a zahrad. Postřikuje v rozsahu 360° Pracovní rozptyl 15m.


Variabilní výkyvný zavlažovač pro malé a středně velké plochy. Snadno můžete regulovat dosah a šířku postřiku, včetně průtoku vody. Robustní podstavec zajistí potřebnou stabilitu. Profesionální rotační postřikovač s nastavitelným úhlem zavlažování a možností čtyřech variant vodního proudu na kovovém podstavci. Popis zboží Zajišťuje velmi rovnoměrnou distribuci vody a zabraňuje tvorbě louží.


Rozsah postřiku se nachází v rozmezí do průměru 10m.

Skladem - ihned k odeslání. Při převzetí osobním odběrem prosím vyčkejte na zprávu, že je zboží připraveno na pobočce. Při osobním odběru nelze platit kartou.


Rotační, ramenný zavlažovač, nastavitelný TRIO Plastový, rotační, ramenný zavlažovač má univerzální koncovku hadice, která umožňuje sériové propojení s jinými postřikovači. Impulsní zavlažovač pro kropení velkých ploch. Tento postřikovač je vhodný pro použití zejména v zemědělství, ale také pro údržbu hřišť či trávníků.


Je typický vysokou odolností proti. GARDENA rotační zavlažovač Foxtrott s kolíkem Classic. Kruhový zavlažovač Foxtrott s kolíkem GARDENA Classic optimálně zavlažuje malé a střední zahrady. Vyberte si rotační zavlažovač během 5-ti minut! Maximální délka postřiku je metrů.


Každé remeno lze nastavit do poloh. Minimální tlak kPa a maximální 5kPa. S rotačním rozprašovacím zavlažovačem 360° od společnosti GARDENA, jako součástí. Velmi kvalitní impulsní zavlažovač s přípojením, pro Vaši zahradu. Vaši zahradu vyrobeno z kvalitního kovu barva stříbrná Komentáře Žádný zákazník dosud nehodnotil tento produkt.


Podmínky ochrany osobních údajů Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. Rotační 2ramenný zavlažovač Festa nabízí kvalitní provedení se stabilní základnou.

Pracuje s minimálním tlakem kPa. Koncovou čepičku lze zaměnit za koncovku pro kohout, tím lze propojit více postřikovačů najednou. Impulzní zavlažovač byl speciálně navržen tak, aby pokryl plochu až 450m².


Plně nastavitelný rotační systém postřikování, ve kterém lze zalévat. Nabízíme k prodeji Rotační rozprašovací zavlažovač 360° (ks) v našem internetovém obchodě zavlahari-eshop. Rotační trojramenný zavlažovač AQUA je praktický nástroj pro kropení trávníku, záhonů či keřů.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky