úterý 25. srpna 2015

Sběr meruněk jižní morava

Meruněk je letos málo a tak jsou drahé. Veškerou produkci ovoce pro přímý prodej a. S astronomickým létem přichází také další úroda farmářů z Čerstvě utrženo, tentokrát sladkých meruněk z jižní Moravy. TermínNástup: Dle domluvy.


Z jižní Moravy míří na pulty prodejců první meruňky.

Meruňky sklízí sám s rodinou, ale nabízí i samosběr. Největší zastoupení mají jablka, dále pak hrušky, broskve, meruňky , třešně, višně , rybíz, švestky. Oblast Morava – jižní a střední Morava. Kde koupit na Jižní Moravě meruňky a broskve?


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Tam lidé poptávají “samosběr meruněk” taky v následujících lokalitách, kde jsem však bohužel žádnou nabídku nenalezl: Jihlava, Kolín, Libčany, Litoměřice, Olomouc, Poličany, Přerov, Újezd u Brna. Pokud máte jiné (nejlépe osobně ověřené) tipy, rád adresář rozšířím o další sady.

Na výstavě uvidíte zajímavé druhy meruněk , například ananasovou nebo černou meruňku. Objednávky ihned - odběr od cca 25. Prodej, nebo formou samo sběru.


Již tradiční koncert Brněnské skupiny Pozdní sběr v rámci Castle tour. Spolu s Pozdním sběrem vystoupí také kapela České srdce Koncert je na sezení. S fenoménem pěstování meruněk vás seznámí speciální expozice v Ekocentru Trkmanka, které sídlí v bývalém zámečku. Jméno je inspirováno malou říčkou, která pramení u Ždánic a poblíž Janohradu v Lednicko-valtickém areálu se vlévá do Dyje.


Kontakty na soukromé prodejce najdete jednoduše na jakémkoli portálu z inzercí. Stačí do poptávaného zboží napsat meruňky. Sběr probíhá na vyzvání.


Zatímco některým plodinám svědčí spíše Kolínsko , Královéhradecko nebo Opavsko , meruňky sklízíme především na jižní Moravě. Středočeském kraji (kolem Slaného a Kutné Hory), ale obsypané stromy najdeme hlavně kolem Brna, případně na Slovácku a Hané. Hledáme brigádníky na sběr meruněk v Žarošicích ( jižní Morava ). Vhodné pro studenty Více informací na tel.


Nabídka pozemků na prodej v regionu jižní Morava.

Nové pozemky, luxusní pozemky a levné pozemky na prodej. Právě z velkopavlovických meruněk začal Pavel Lacina před pár lety vyrábět víno. To si rychle získalo příznivce po celém světě. Ocenili ho mimo jiné i porotci Zlaté chuti jižní Moravy, oblíbili si ho ale také zákazníci až v Japonsku a na Havaji.


Ovocnářství Roman Křivka se věnuje pěstování meruněk, broskví a švestek té nejvyšší kvality. Produkce pochází ze čtyř menších sadů, které jsou umístěny v Jihomoravské obci Kobylí. Oblíbeným ovocem, které se na jižní Moravě hojně pěstuje, jsou meruňky, neboť jim vyhovuje místní půda a klima.


Je nám líto, ale pro váš dotaz nebyly nalezeny výsledky. Sadařství vinohradnictví Krejčiřík. Jaroše Velké Pavlovice Tel. Hřbitovní 2Brno – Modřice Tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky