středa 26. srpna 2015

Rašelinové sadbovače

Rašelinové sadbovače majú mnohé výhody oproti plastovým. Hlavná výhoda je že nedochádza k poškodeniu koreňa. Korene rastú prirodzene.


Pri správnom spôsobe závlahy sú zakoreňovače to správne riešenie pre rast a vývoj sadenice. V ostatnom čase sa na predpestovanie letničiek používajú tzv.

Nejste přihlášen(a) články. Pokračováním v prohlížení této stránky vyjadřujete souhlas se zpracováním souborů cookies a poskytnutím osobních údajů. Usnadní Vám práci, protože není potřeba sazenice ze sadbovače vyjmout a vysadit.


Při přesazování sazenic nedochází k porušení kořenového balu a rostliny tak lépe rostou. Balení obsahuje kusů sadbovačů o rozměru 6xcm. Jsou to vlastně nádoby zhotovené ze slisované rašeliny.


Používají se pouze jednorázově.

Výhodou jejich použití je snadná manipulace při výsadbě – rostliny nemusíme. Podobně jako v případě Jiffů se jedná o pomůcku jednorázově. Tyto buňky mají drážku proti přelévání a dno s kruhovým otvorem.


Jiffy rašelinové sadbovače a květináče. Mezi jejich přednosti patří vysoká kvalita, dlouhá trvanlivost i velmi příznivá cena. Uľahčí Vám prácu, pretože nie je potrebné sadenice zo sadbovačov vybrať a vysadiť. Pri presádzaní sadeníc nedochádza k porušeniu koreňového balu a rastliny tak lepšie rastú.


Dodávame ks rašelinových sadbovačov (pláty po kusoch) o rozmere 4xcm. GRODAN pěstební kostka malá, 100x100x65mm, s malou dírou. Grodan pěstební kostka, rockwool - čedičová vata nejvyšší kvality, skvělá absorpční. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku. Pokojové pařeniště vhodné pro předpěstování sazenic.


S otvory s možností nastavení provzdušnění. Zemní vlna pochází z lávy a neobsahuje žádné odpadní složky. Máte záujem o zasielanie informacií o novinkách a prebiehajúcich akciách?

Vhodné použití: Pro použití s příslušným typem substrátu, nebo kompostovanou zeminou. Pro výsev nám mohou pomoci rašelinové tablety ve dvou velikostech. Tablety jsou vyrobeny z kvalitní sphagnové. Velkou výhodou je velmi snadné použití tablet, kdy je stačí namočit na několik minut do vlažné vody a poté je možné začít s výsevem nebo umístěním řízků. Pracuje na 1 a tak to má být.


Okamžitá reakce ze strany prodejce a perfektní komunikace. Na predpestovanie použijeme foliovníky, pareniská, k jednoduchému predpestovaniu nám pomôžu aj rôzne rašelinové sadbovače. Zabezpečme si pred výsadbou záhradnícky substrát na predpestovanie priesad. Príspevky profesora Ivana Hričovského v mesiaci apríl na facebookom profile Rady. Hricovsky majú veľkú sledovanosť.


Velmi se tak urychluje vývoj rostliny, protože pro předpěstovávanou rostlinu odpadá stresové období v případě přemístění z vaty do kelímku se substrátem, která bývala dříve využívána pro naklíčení semene a následně z kelímku do dalšího prostředí. Kořeny prorostou stěnami a dnem kořenáčů do okolní půdy. Zvlášť vhodné jsou tyto sadbovače pro rostliny, kterým bychom mohli při přesazování poškodit kořeny. Buďte prví informovaní o zľavách a nových produktoch 2x mesačne.


Sadbovače jsou skvělou pomůckou při pěstování od semen. Do sadbovače můžete umístit vatu se semínky, nebo potom už vzrostlejší rostlinku uchycenou například v pěstební kostce. Sadbovač si můžete na míru zastřihnout do miniskleníků a pařenišť, vytvoříte si tak účelný set pro vaše pěstování. Prodej hospodářských potřeb Hranice Jezerka. Nářadí pro dílnu i zahrádku, sadbovače , různé přípravky.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky