pátek 21. srpna 2015

Sekačka robus

Edle Marken-Dessous von Rosa Faia. Jetzt versandkostenfrei bestellen! Katalogy náhradních dílů MJ GREEN - seznamy a popisy náhradních dílů k výrobkům MOTOR JIKOV GREEN a. Mx otoče BDR Robus Jikov.


Pružina páčky plynu kov.

Pero řemenice BDR 6x6x18. Na pravé straně klečí je umístěna páčka ovládání plynu. Na levé straně je umístěna páčka spojky pojezdu a bezpečnostní vypínač zapalování. Pojezd sekačky umožňuje snadnou ovladatelnost a velkou průchodnost terénem.


Motor Jikov - české sekačky na vysokou trávu, které mají mnohaletou tradici! Marktplatz für gebrauchte Landmaschinen. Sekačka na trávu hledáte použité nebo nové?


Dvoububnová sekačka Robus BDR 7je určena k sečení všech druhů travnatých porostů.

Díky lehké ovladatelnosti je vhodná i do zahrad mezi stromy a keře. Travní stébla zůstanou po sečení složena v řádcích a jsou připravena k dalším. Pojezdová skříň určená jako náhrada za pojezd pomocí přítlačných válečků.


Foukaná kola se šípovým vzorem pro zajištění maximální možné trakce. JIKOV ROBUS bdr 7Prodáme sekačku systému ROBUS, dvoububnovou rotační sekačku na vysokou trávu BDR700. Motor dvoutakt JIKOV 1ccm - hp, spojka mm. Jikov robus bdr 7Prodáme sekačku systému robus , dvoububnovou rotační sekačku na vysokou trávu BDR700.


Kompletní sekačka vznikne tak, že se na sekací podvozek nasadí motor s řidítky. Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Jednobubnová rotační sekačka jikov bdr 5systém robus jikov. Prodáme systém robus, jednobubnovou sekačku na vysokou trávu.


Pojezd převodovkou s možností změny rychlosti pojezdu. Doprava zdarma, záruka měsíců, náhradní díly zajištěny, daňový doklad. Dům a zahrada - sekačka Robus bazar zdarma.


Vybírejte z inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Sekačky bubnové s pojezdem MOTOR JIKOV sekačka BDR 7ROBUS motor: JIKOV dvoudobý benzínovýmotor výkon: HPmotor spojka: automatická odstředivá 80. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


ROBUS BDR 5Honda - jednobubnová sekačka. JIKOV Robus s motorem Honda GCV 1a jednobubnovou sekačkou BDR 5je víceúčelovým stavebnicovým strojem vhodným díky masivní konstrukci i pro profesionální využití. Popis: Prodám sekačku robus s pojezdem a motorovou jednotkou.


Bubnová sekačka SAMSON-je adaptér určený výhradně do převodové skříně DSK-3ve všech jejích modifikacích. Slouží k sečení vysoké trávy na udržovaných každoročně sečených plochách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky