úterý 25. srpna 2015

Prodám rakytník

Jednoleté rostliny od 20cm. Mrazuvzdorný keř, dorůstá kolem 3m výšky, sytě oranžové plody. Dům a zahrada - Prodam rakytnik bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Popis: Velké sazenice rakytníku řešetlákového, samce i samice. Jsme rodinná firma zabývající se výrobou a prodejem výrobků z rakytníku řešetlákového. Mimo rakytníku zpracováváme brusinku, borůvku a další ovoce. Sazenice jsou prostokořenné, balené do svazku po 20ks (viz FOTO).


Lze konzumovat samotné Plody , dále šťáva, džem, smoothie, do medu apod. Mast Kopřivová, kostivalová a jitrocelová, cana 50ml za 70kc. Kremy konopny, měsíčkový, rakytníkový, medový, arganovy, levandulovy cena 100ml za 100kc.


Tinktura hrebickova , kostivalová , koprivova.

Kořeny rakytníku poutají hlízkové bakterie,které váží vzdušný. Co se vitamínu E týká, rakytník ho v sobě má nejvíce z veškerých rostlinných plodů. Rakytník má také karoten, z něhož se tvoří vitamín A. Kovbojský kaktus-Pryšec Trojboký. Zraje ve druhé polovině července. Vytváří nižší kompaktní keř.


Konce výhonů jsou světle žlutozelené a báze výhonů stříbřité. Listy jsou světle zelené. Novinky přímo do Vaší e-mailové schránky. Dodáváme balené v přepravních termoboxech. Zrají během července, jsou střední velikosti (cca 1cm) a mají sladkokyselou chuť.


Plody odrůdy Krasavice mají vysoký obsah rutinu. Kromě vynikajících léčivých účinků plní na zahradě i estetickou funkci. Na zrající plody je radost se podívat. Je trnitý, obvykle 2metry vysoký, má zeleno-stříbrné listy a oranžové bobule.


Na konci léta nádherně zbarvené oranžové plody s vysokým obsahem. Vysazujeme především pro výbornou chuť plodů, ale i pro jeho léčivé účinky.

V případě zájmu zasílám i poštou. Pouze osobní odběr nebo mužů privizt do km. Tlumí bolesti, zlepšuje krevní oběh, podporuje hojení tkání, zvyšuje odolnost organismu, podporuje imunitu. Prodám čerstvé plody rakytníku rašetlákového. Pomáhá odbourávat toxické a škodlivé látky z těla.


Používá se také při kloubních potížích, zejména léčí revma a dnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky