středa 26. srpna 2015

Zahradnictví strážnice

Naše zahradnictví v minulosti se firma zabývala výhradně pěstováním a prodejem jen řezaných květin. S postupem času jsme se začali zabývat i produkcí dalších komodit. Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin.


Vážení zákazníci, v současné době pracujeme na nové nabídce ovocných stromků pro podzimní sezónu, postupně budeme přidávat nové odrůdy. Zahradnictví Sochorová, Stráznice. V našem zahradnictví naleznete sortiment rostlin jak z vlastní produkce, tak i jiných. Zadejte svůj příkaz, a obdržíte přizpůsobené nabídky, poznáte ceny a porovnáte názory o. Hledá se zahradnictví Strážnice Splnit si sen o krásné moderní zahradě od zahradnictví ze Strážnice, na které byste v létě mohli pořádat grilovací party nebo kde byste mohli odpočívat po náročných pracovních aktivitách, není nemožné.


Provozujeme zahradnictví. Nabídka smutečních a svatebních vazeb, věnců, balkónových rostlin a letniček, zeleninových přísad. V naší pestré nabídce najdete široký výběr skalniček, trvalek, okrasných trav, jehličnanů, listnatých keřů a mnoho dalšího.


A pro ty, kteří to k nám mají o něco dál, je k náš online katalog rostlin. Zasíláme rostliny poštou nebo si u nás můžete rostliny vybrat napřímo. Nabízíme pokojové a řezané rostliny dovážené z Holandska a svatební, smuteční a sezónní květinové vazby.


V našem sortimentu máme ovocné stromky, letničky a balkónové květiny. Dana Makrlíková zahradní design. Muzeum vesnice jihovýchodní Moravy - skanzen Strážnice. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů.


KVĚTINÁŘSTVÍ, ARANŽOVÁNÍ KVĚTIN. Katalog Strážnické služby. Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP). V době prodeje ovocných stromků je výběr okrasných rostlin omezený. Pokud si přejete být přednostně informováni o novinkách v sortimentu a dění v našem zahradnictví, zaregistrujte se k odběru novinek e-mailem.


Dozvíte se tak s předstihem, jaké rostliny boudou přidány do e-shopu, nebo budou vzhledem k omezenému množství v prodeji pouze v zahradnictví. Ludmila Surá Strážnice u Skalické brány tel. Nabízíme okrasné jehličnaté a listnaté rostliny, návrhy a realizace zahra údržbu, poradenskou činnost, automatické závlahové systémy. Buďte první, kdo napíše hodnocení firmy Jaroslav Michna! Strážnice byl docela dobrý, drobné nedostatky se nechaly vzhledem k rozumné ceně prominout.


Yvetaruzickova: “Pekne zahradnictvi ,velky vyber kvetin,velka spokojenost”. Morávkovo zahradní centrum. Prodejna se nachází přímo v prostorách zámeckého zahradnictví na konci parku, na ulici Slovácká. Vítejte na stránkách ovocné a okrasné školky Strážnice ul. Ukázka prodávaných ovocných stromků.


Největší nezávislý katalog českých firem. Zabývám se ošetřením a rizikovým kácením stromů, frézováním i štěpkováním pařezů a štípáním i řezáním. Gabriela Bachanová Sochorová - Květiny Strážnice. Dovolte nám, abychom Vám představili naše Květinářství. INTERIÉRY BUČEK se zabývá návrhy, výrobou a dodáním zakázkového nábytku a interierů včetně odborné montáže.


CHOVATELSKÉ, ZAHRÁDKÁŘSKÉ A VINAŘSKÉ POTŘEBY, ZAHRADNÍ TECHNIKA. Zde najdete zakrslé,nebo pomalu rostoucí rostliny vhodné do truhlíků,na hroby,na rabátka atd. Některé cypřišky je nutné v růstu brzdit. Připravujeme podzimní prodej. Objednala jsem si v zahradnictví Strážnice ovocné stromky přes internet.


Došly v různé kvalitě - některé s korunkou, některé pouze jeden holý prut, bohužel za stejnou cenu, aniž by na to bylo upozorněno v nabídce. Když jsem chtěla dodávku reklamovat a vrátit část ceny či část se kterou jsem nebyla spokojena tak mi nebyla uznána reklamace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky