středa 5. srpna 2015

Jogurtova marinada

Soubory cookies nám pomáhají řídit obsah stránky a reklamy tak, aby vyhovovaly Vašim představám. Nastavení můžete změnit v zápatí v odkazu cookies. Na grilovanie, pečenie aj vyprážanie. Vyskúšajte fantastickú marinádu z jogurtu a kari korenia, vďaka ktorej bude kuracie mäso úžasne chutné a šťavnaté!


Dobrá marináda na grilovaná i zapečená kuřecí prsíčka. Do jogurtu přidáme rozmačkaný česnek, majoránku, sůl, olej a maggi a pěkně rozmícháme. Do stehýnek uděláme zářezy a uložíme do marinády. Jogurtová marináda na gril recepty, které budete milovat.


Najnovejša dognanja kažejo, da marinada v živilo prodre le kak milimeter. Opazno boljše rezultate dosežemo, če živila mariniramo v vakumiranih zavitkih. Tyto marinády jsou určeny převážně na kuřecí, vepřová a hovězí masa,můžou být však použity i na maso klokaní. Kuřecí prsa v jogurtové omáčce je jedna z mých úplně nejvíc nejoblíbenějších variant, jak si připravit kuřecí maso. Hodně mě na tom baví, že když.


Všechny suroviny dáme do misky a důkladně promícháme. Suroviny smícháme dohromady a naložíme do ní maso. Postup přípravy receptu.


Připravíme si marinádu - jogurt smícháme se solí, pepřem a kari kořením. Nakonec přidáme olej a jemně nasekaný medvědí česnek. Ko kupujemo čebulo, izbiramo trde glavice s povsem suho lupino, na plodovih pa ne sme biti znakov plesni ali kaljenja. Marináda vhodná ke grilování, nakládání i jen tak k masu či zelenině. Výslednou chuť si můžete částečně přizpůsobit podle sebe, přidejte bylinky.


Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a namáčame do jogurtovej marinády. Tú pripravíme zmiešaním jogurtu, vajec, cesnaku, soli a bieleho korenia. Toto množství je zhruba na stehýnek nebo křidélek.


K letním teplým večerům grilování prostě patří, ať už jde o kuřecí maso, hovězí, nebo o obyčejné špekáčky. Co má ale člověk pořád vymýšlet. Mam vyzkoušeno po x pokusech,že nejjednodušší marinada je maso se nesolí případně jen marináda (Dle profi kuchaře) a pokud chci naložit jakékoliv maso před pečením nebo grilováním i na několik dní stačí pokapat citronovou šťávou pochopitelně z živých citronů a potřít kvalitnějším olejem. A pochopitelně nesolím a zařu do krabičky s víčkem. Dva pomeranče důkladně vydrhneme v horké vodě kartáčkem.


Zalijeme vodou a povaříme je hodiny. Kyselý jogurt v marinádě pomůže tomu, aby bylo maso křehké. Lahodná a jednoduchá na prípravu. Marináda je vynikajúca na kuracie alebo morčacie mäso pripravené v rúre alebo na grile. Vďaka nej ostane mäso šťavnaté.


Leden už je ve své polovině a my ještě nevyzkoušeli dárek od Ježíška v podobě kontaktního grilu. To musím jednoduše napravit. Rezne vyberieme a obalíme v strúhanke a smažíme klasickým spôsobom.


Olej musí byť dostatočné horúci aby sa strúhanka neodlepovala.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky