čtvrtek 13. září 2018

Past na kunu návod

Past sklopec na kunu návod na nalíknutí nastražení pasti Tuza. Návod na složení a nastražení skládacího sklopce na kuny, tchoře a kočky Gaun - lapák, sklopná past na kuny, odchyt kun - foldable hunting basket. Past na kunu stojí kolem 80- Kč hlas ů Kvalitní příspěvek.


Video návod na nastražení sklopce na kuny , tchoře a kočky: Protože někteří zákazníci mají problém s nastražením tohoto typu sklopce , nabízíme jim video. Velká sklopná past na kunu - sklopec na kunu , kočku, potkana nebo lišku.

Nemusíte přemýšlet, jak vyrobit past na kuny nebo hledat sklopce na kuny v bazaru, protože naše sklopce na kunu nabízí nejvyšší kvalitu provedení, a to za nejlepší ceny na trhu. Past (sklopec) na kuny Vyzrát na škodnou může být velmi těžké. S příchodem zimy a chladného počasí se pro kunu stává lákavý teplý motor auta. Na naši výzvu v Překvapení č. Odpudit kunu pomocí hluku – často lidé na půdě nechají zapnuté rádio, což kunu většinou na nějaký čas vyžene, ale často se za nějaký čas vrátí, protože kuna je schopná si na nepříjemné zvuky zvyknout.


Proto je výhodnější než rádio použití ultrazvukových odpuzovačů kun. Odchycenou kunu nemáte ze zákona právo zabít, měli byste ji vypustit do přírody nebo předat myslivci.

Past funguje na principu trubky, která se umístí krtkovi do chodby, a která je na obou koncích opatřená dvířky, které se otevřou pouze dovnitř, takže krtek dovnitř vleze, ale ven už se nedostane. Dodáváme sklopce na kuny - Sklopec je past na kunu , která slouží k jejímu. Kuna vleze do sklopce za návnadou, a jakmile se dotkne houpací desky, na které je. Většinou do sklopce chytíme kuny , tchoře, minka, kočky, ježky a podobně. Patrne se bude jednak o kunu , tchore ci lasicku.


Jakekoliv napady pasivni ci aktivni ochrany vitany. Březen až květen jsou měsíce, kdy kuna přivádí na svět své mladé, dostaňte ji ze své blízkosti dříve, než jich tam budete mít více. Průchozí sklopec na kunu ,po sešlápnutí nášlapné desky se odjistí sklapovací zařízení. Návnadu dávám mezi dvojité svařované pletivo v otvíracích.


K tomuto účelu slouží pasti na kuny v podobě sklapců a klecí, kam je třeba kunu nalákat na nějakou její oblíbenou dobrotu – například vajíčko, šípky, třešně. I toto však není zaručené, protože kuna se převážně pohybuje skoky , a tak je jen dílem náhody, když do nalíčené pasti vleze. Včera jsem nechal svého králíčka na zahradě aniž bych věděl že máme na zahradě kunu.


Dnes jsem přišel na zahradu a nemohl jsem se ho nemohl dovolat az po velkem hledání sem ho objevil pod chatou s ukusanou ale nevim jestli to vubec byla kuna. Všude nebyla ani kapka krve a hlava ale hlaně chci vědět jak tu svini chytit. Sklopec (past) na kuny s návodem Prodám bazar Všechny lokality Prodám nový nepoužitý pozinkovaný sklopec či past na kuny,potkány,kočky a jiné.


Délka klece je standartně 100cm.

V2Š18cm a oka sítě 25x25mm,síla drátu 2. Konkrétně je tento průchozí sklopec vhodný na potkany a krysy,lasičky, norky a kuny. Technické provedení sklopce. Odchytová past měří 102cm na délku, 17cm na šířku a 20cm na výšku.


Past (skopec na kuny) - sice dražší, ale poměrně zaručená metoda. Past je vhodná pro umístění na souši. Pak ji třeba odvezte někam hodně, ale hodně daleko.


Jednou se snad kuna chytí. Na středový hák nášlapu pasti č. Nastražíte past a čekáte a čekáte. Past kontrolujeme vždy nejméně jednou denně. Jestliže chcete kunu spolehlivě nalákat na mls, je potřeba sklopec brát pouze rukavicemi, protože lidský pach kunu okamžitě informuje, že něco je špatně.


Dále je vhodné umístit sklopec tam, kudy přirozeně vede kuní chodníček. Tedy vypozorovat, kudy se asi dostává tam, kam nemá. A do cesty jí postavit sklopec. Nejlépe tak, aby neměla možnost projít nikudy jinudy.


Poslední hit v boji s kunou jsou mističky s čpavkovou vodou. A ten recept se dvěma sítky, jedno na 230V, druhé na nulák je opravdu nemorální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky