čtvrtek 13. září 2018

Druhy longboardů

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Longboard aus Massivholz. Existují dva základní druhy trucků, které se používají u longboardů.


První typ, vertical kingpin, používaný u některých longboardů vychází z klasického skateboardového trucku, má však širší hanger (část co drží kolečka) a je mohutnější z důvodů velikosti longboardové desky. Tento druh trucků je vhodný do skate parků. Nastavení tuhosti trucku lze jednoduše měnit utažením nebo povolením matice či výměnou bushingu za tvrdší či měkčí. Druhy longboardů Existuje několik druhů longboardů a každý z vás si jistě najde to své.


Ať už si vybíráte longboard na cestu do práce či do školy, nebo chcete jezdit v parku a na stezkách. Jeho délka se většinou pohybuje okolo metru, existují však větší i menší varianty (– 1cm). Oproti skateboardu má větší, širší a měkčí kola, díky nimž je stabilnější a má lepší přilnavost. Důvo proč se používá tento druh trucků, je lepší geometrie, lepší točivost a větší stabilita než „klasické“ skateboard trucky. To jsou první druhy longboardů ve tvaru kapky.


Jsou určeny pro pohodlné ježdění po městě. Pintaily jsou nejpopulárnější a nejprodávanější typ longboardů. Každý tvar desky má své výhody a nevýhody, které závisí na technickém zpracování desky a stylu jízdy jezdce. U longboardů se můžeme setkat se základními tvary desek.


Délka: Další důležitou vlastností u longboardu je délka desky. Právě délka určuje pro jaký styl jízdy se longboard hodí. V následující tabulce jsou ukázány jednotlivé délky longboardů a styl jízdy.


Skateboardy a longboardy. A právě v našem e-shopu si můžete vyybrat mezi více než pěti druhy longboardů mezi které patří i legendární drop down deck s. Vybrat longboard není jednoduchá záležitost, proto je zde po Vás návo který Vám pomůže vybrat správnou desku, kolečka, trucky a ložiska. Nabídka longboardů je velmi široká, každý má jiný tvar, použitý materiál, kolečka a trucky. Výběr se může zdát složitý, ale pomocí našeho návodu zjistíte, že je to jednoduché a vyberete si takový, aby Vám co nejvíce vyhovoval. Hammond - B-longboard Hammond B-je extrémně stabilní longboard.


Užijete si s ním ve všech disciplínách od chill jízdy, freestyle triků až po jízdu z kopce. Mehr als 1günstinge Teppiche. Günstig, exklusiv - Portofrei! Praktisches für Ihren Haushalt. Je důležité vybrat si správný longboard zejména pro začátečníky, protože pokud si už na začátku vyberou špatně, může jim to jejich výuku hodně znepříjemnit.


Některé druhy longboardových desek: Pintail - deska, která má převážně tvar „kapky“, můžeme považovat za nenáročné přibližovadlo z bodu A do bodu B, určené primárně do města. Má široké trucky, široká kolečka a měkčí bushingy. Jak vybrat Penny boar jaký koupit skateboar co je to longboard.


Správný výběr, typy a druhy cruiserů. Tento longboard je určen pro zkušené uživatele, ale také pro úplné začátečníky, kteří hledají kvalitní longboard na tránink. První způsob Drop-Through, trucky jsou montovány ze shora desky.


Druhý, kdy je samotná deska tvarovaná takovým způsobem kdy je prostředek desky níže než místo uchycení trucku, tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky