pondělí 19. března 2018

Okrasné traviny prodej

Okrasné trávy a kapradiny jsou stále oblíbenější. Bez okrasných travin a kapradin si nedovedu představit žádnou zahradu. Vyplňují prázdá místa a tvoří i nádherné solitéry. Zahrada bez travin postrádá lehkost a kouzlo.


Blíže viz speciální nabídka. Impozantní ozdobnice s panašovanými bílo-zelenými listy, kde více převládá bílá barva a trs budí příjemně světlý dojem.

Prodej okrasných trav - Ozdobnice, Kostřava, Proso, Kortaderie, Ostřice, Sedoulek, Dochan a jiné. List je zelený s nádechem do červena. Kvete koncem léta (VIII-X) hnědými štětkovitými květy.


Tradičné i netradičné okrasné trávy rôznych farieb za skvelé ceny. Vyberte si z našej pestrej ponuky a nakupujte už dnes. Rýchle dodanie, skvelé ceny.


Kombinujeme je s kvetoucími trvalkami, cibulovinami, dalšími okrasnými rostlinami a keři, nebo tvoříme travnaté partie. Sortiment trav je široký a můžeme osázet slunná, suchá nebo zastíněná a vlhká místa zahrady.

Metlice trsnatá - Deschampsia caespitosa SAZENICE. METLICE TRSNATÁ Deschampsia caespitosa Okrasná tráva Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně. Vedle elegantních linií listů a krásy trsů zdobí především trávy různé druhy zajímavých květenství.


Pro jiné traviny je zase příznačné podzimní zbarvení. V dnešní době zahradní architektura používá přibližně 2vnitrodruhových taxonů a kultivarů. Nabízené druhy jsou plně. Jejich romantické vlnění ve větru můžeme na zahradě pozorovat teprve v posledních desetiletích.


Nevyžadují příliš péče a jsou dekorativní po celý rok. Najdete mezi nimi třímetrové obry i nízké polštářovité druhy, jejich rozmanitost a půvab vybízí ke hře s tvary i barvami. Jsme křesťanská firma, která se snaží dodržovat zralé morální hodnoty. Za naše kvality vděčíme Ježíši Kristu, kterému náleží všechna čest a. Nevynikají sice barevným květem, ale jejich vzdušný, jemný habitus působí dekorativně od jara do podzimu. Vyšší druhy se na zimu svazují!


Všechny ozdobné trávy se sestřihávají až na jaře. Ceník — okrasné traviny. Rostliny na dobírku neposíláme ! Na naší prodejně lze platit hotovosti nebo kartou.

Velkoobchodní ceník rádi zašleme na. Keře spojují stromy a trvalky. Uplatní se jako výrazná solitera, ve skupinách, v kombinaci s trvalkami, listnatými keři i jehličnany. Některé druhy lze použít také do nádob, skalek či na střešní zahrady.


Zahradnictví Klatovy, Novákovice - prodej ovoce a zeleniny, ovocné stromky a keře, okrasné rostliny, realizace a údržba zahrad. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Nízké okrasné keře mohou zdobit cestičky nebo ohraničit zeleninové záhony. Díky nim můžeme vytvořit výrazný a přitažlivý prvek.


V anglických zahradách obdivuji umění zahradních architektů, kde pečlivě stříhané keře využívají k tvorbě uměleckého díla. Listnaté keře Dřišťály, komule, svídy, skalníky, zlatice, třezalky, zimolezy, mochny, hlohyně, pokryvné růže, tavolníky, vrby, kaliny, vajgélie, kdoulovce, ibišky, rhododendrony, cesmíny, zimostrázy, bobkovišně, tamarišky, loubince, trojpuky. Tvarované okrasné jehličnany spojují tradici dálného východu a moderní západní trendy a vaší zahradě dokážou vtisknout atmosféru, kterou vám budou sousedé závidět.


Treláž i loubí jako architektonické prvky představují důležitou součást zahrady, navíc by měly mít svým vzhledem přímou stylovou návaznost na dům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky