pátek 24. března 2017

Zahradní motyčka

Schnell und sicher online buchen. Pro šetrnou péči o kultury, které jsou blízko sebe. S touto motyčkou se dostanete i do těžko přístupných míst.


Zahradní motyka for_q s násadou: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kompletní realizace systémů pro zavlažování zahrady, návrh i realizace, veškeré vybavení pro automatické zahrady a zavlažování, udržování zahrady a.

Specializovaný obchod se zahradní technikou WOLF-Garten nabízí vše pro krásný trávník. Záruční lhůta je let. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen! Veliký výběr motyk pro okopávání rostlin na Vaší zahrádce naleznete v této kategorii. Filtr - Zrušit filtr Výrobce MARUŠÍK HOLZ s.

Japonská zahradní motyčka Nejiri Gama 3Tato japonská jednostranná motyčka nazývaná Nejiri Gama je určena především pro pravou ruku. Motyčka s vidličkou QUIC. Lze s ní odstraňovat plevel z vaší zahrady, stejně tak i sázet rostliny. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. GARDENA zahradní motyčka ClassicLine s pracovní šířkou 8. Hrany jsou ostré a snadno se tak zařezává do půdy. Včetně dřevěné rukojeti je motyčka dlouhá 4mm a těžká 2g.


Chytrý nákup nábytku a dekorací. Pracovní list z oceli je na jedné straně rovný, na druhé straně je. Rovný list na jedné a dva hroty na druhé straně umožňují provádět různé zahradní práce, jako je např. Vhodná pro zahradní použití při okopávání, pletí a čechrání půdy. Vidlička usnadňuje vytahování a odstraňování kořínků plevele.


Toto zahradní nářadí je vyrobeno z tvrzené oceli, která je robustní a stabilní. Půdu můžete obdělávat vestoje. Pro kypření a okopávání půdy. Lehká, odolná proti zlomení a povětrnostním vlivům.


S otvorem pro zavěšení pro snadné uložení.

Pouze na Svarecky-obchod. Vyjímá se především svou lehkou ovšem pevnou konstrukcí a povrchem SoftGrip. Ať už se jedná o okopávání, vytrhávání.


Malá ruční oboustranná motyčka kombinovaná s trojzubým kypřičem. Materiál ocel, plastová protiskluzová rukojeť. Abyste měli na zahradě voňavé keře, košaté stromy, šťavnaté ovoce a zeleninu jako malovanou, budete potřebovat především kvalitní zahradní náčiní: takové, které se nerozletí do všech stran s prvním kopnutím do záhonku nebo seknutím do polínka.


Zahradní nářadí, které skvěle sedne do ruky a poradí si se vším!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky