středa 29. března 2017

Umělecké kovářství

Ať již potřebujete vyrobit ploty, svícny, postele, lustry, mříže, kliky či zábradlí, jsme Vám plně k dispozici. Realizujeme kovářská díla za použití jak tradiční, tak moderní techniky s důrazem na propracovanost detailu. Zakázková kovářská výroba Výrobky z naší dílny obvykle nacházejí majitele mezi náročnější klientelou, která. Umělecké kovářství René Prášil.


Eshop - umělecké kovářství.

Kované designové výrobky: růže, svícny, sochy, sklenice, Ručně vyráběné meče, dýky, sekery. Pod rukama zkušeného kováře vznikají užitečné výrobky i opravdové umělecké skvosty. Kovářství a umělecké kovářství Kacovský. Pokud hledáte kvalitní služby uměleckého kováře, kovářství Kacovský je tou správnou volbou.


V dnešní době je kovářství ve vyspělých zemích okrajovým a spíše uměleckým řemeslem, díky zániku mnoha oborů, navazuje kovářství dnešní doby ve. Věnuji se výrobě a opravám čehokoli z kovu. Historie uměleckého kovářství sahá až do dob, kdy se pro šlechtice i krále vyráběly kované brány, honosné zábradlí, kliky a kování a další menší i větší kované prvky.

Jsem Simon Ondruš zabývám se kovářstvím, kovotepectvím a zámečnictvím. MĚLECKé KOVÁŘství JOSEF FIALA. Ve své umělecké kovářské dílně se zabývám klasickou ruční kovářskou prací a drobným zámečnictvím.


Nabízím Vám zakázkovou výrobu. Jsme Anežka a Honza, dva umělečtí kováři, co zapáleně dělají to, co je baví. Brány, Ploty, Mříže, Svícny, Kliky. Vyzkoušejte i náš Internetový obchod. Vsází na rychlost, preciznost a kvalitu.


NÁVRHY, REALIZACE, MONTÁŽE - EXTERIÉRY A INTERIÉRY. Naše umělecké kovářství Vám nabízí kované výrobky vysoké kvality. Cítíte to teplo sálající od výhně? Ano, jste tu správně, u mistrů kovářů.


Když chcete použití souborů cookies zakázat. Kdykoliv můžete změnit nastavení svého zařízení – používaného prohlížeče tak, aby soubory cookies. Jsme absolventi těchto uměleckých škol: – Střední odborné učiliště strojírenské.


Vyrábíme jak dle našich návrhů, tak i dle návrhů zákazníka.

Vždy hledáme to nejlepší řešení na míru. V té době pracoval u podniku Obnova Památek Praha, který mu umožnil pracovat ve své dílně. Zhotovujeme široké spektrum kovářských výrobků, od kovaných. Vítám Vás na stránkách mého kovářství, kde bych Vám rád představil svou práci a vše s ní spojené.


Již let se věnuji uměleckému kovářskému zpracování kovů, a za tu dobu jsem nasbíral řadu zkušeností, které mě neustále posouvají dopředu. Zhotovíme vám kovářské výrobky různých typů, pojezdových bran, vynesených bran, křídlových vrat, nejrůznějších typů vrátek, plotů k rodinným. Provádíme restaurování památek či restaurování nábytku vždy tak, aby zůstal zachovaný historický ráz dané věci. Robustnost a vysoce kvalitní zpracovaní spolu s žárovým zinkováním zaručí Vám dlouhou životnost plotu. Zabýváme se zakázkovou výrobou širokého spektra výrobků, ploty, brány, mříže, bytové doplňky, plastiky atd.


Z žáru výhně žhavému železu, kladivy různých vah a tvarů dávali kováři od pradávna vyniknout jeho nezastupitelným vlastnostem, jakými jsou za tepla tvárnost a po zchladnutí, případně zakalení, houževnatost a tvrdost. Ke každé zakázce přistupujeme individuálně podle přání klienta. Bemetal nabízí produkty uměleckého kovářství , nožířství, damaškové oceli a stabilizace dřeva. Helfštýn, kde také vystavuji.


Vítejte na stránkách kde si můžete prohlédnout a objednat moje umělecko-kovářské výrobky. Vyrábím i na zakázku takže pokud si budete přát něco. Tato práce s ohněm obklopila kovářství mnoha kulty, mýty a pověrami.


Portfolio prací uměleckého kováře a skláře Miroslava Liederhause.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky