pátek 31. března 2017

Lepové pásy na ovocné stromy

Zachytáva najmä bezkrídle samičky piadiviek, puklice a mravce. Dále se lepové pásy využívají proti mravencům, kteří významně podporují napadení mšicemi. Lepový pás lze použít i proti puklicím. This feature is not available right now.


K ochraně květů a plodů ovocných stromů Bez zápachu Bez insekticidů. Lepové pásy chrání ovocné stromy před lezoucím hmyzem - před píďalkami,.

Obrázek z STOPSET B – bílé lepové desky. Na lepové pásy v tomto případě zapomeňte a soustřeďte se na hubení mšic přímo. O kompetentnosti a odbornosti nasezahrada. Hezký den, děkuji za reakci. Viz třeba pedie: …mravenci chrání mšice před predátory a přenáší mšice na místa, kde je dostatek potravy.


Vynikajúca biologická ochrana a signalizácia. Nesmie chýbať vo vašej záhrade. Lapač hmyzu k monitorování náletu škodlivého hmyzu na ovocné stromy nebo okrasné rostliny.


Obchodným partnerom ponúkame v súčasnosti viac ako 1druhov kvapalných a práškových prípravkov, každý v rôznych hmotnostných veľkostiach balenia.

Lapač je účinný na píďalky, mravence, mšice a puklice. Proti píďalkám použijeme lepový pás od dubna do října, proti mravencům od poloviny března do konce srpna. Na několik měsíců vytvoří účinnou barieru proti lezoucím škůdcům, kteří buď sami poškozují stromy a jejich plody nebo po stromech škůdce roznášejí, jako jsou mravenci a mšice. Desky jsou opatřeny lepem a přizpůsobené tak, aby je bylo možno použít k ochraně zeleniny ve skleníku, v zahradách a také k ochraně pokojových květin v domácnostech. Svými barvami silně lákají škůdce, kteří se následně přilepí na nevysychavý lep.


Upevňují se na stromy již před prvními nočními mrazy (cca v polovině října). Jednoduše se aplikují a ty pak nemusíš řešit znehodnocenou sklizeň! Bio ochrana na ovocné stromy proti vrtivke čerešňovej. Samičky vrtivky čerešňovej kladú vajíčka na žltnúce plody a vyhľadávajú zdroje nektáru – kvety.


Jedná se o biologicky šetrnou ochranu. Tak dávam lepidlo priamo na kôru. Nevyzerá to esteticky, ale účinkuje to. Ak je miesto zanesené, tak tam dám ďalšiu vrstvu a mám pokoj. Broskyne nestriekam proti voškám, kým iné ovocné stromy sa striekajú proti rôznym škodcom a zároveň sa tým obmedzuje aj výskyt vošiek.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo. Niektorý škodcovia, ako napr.


Dalším problémem způsobeným mravenci je poškození kořenů ovocných stromů.

Když uvidíte dlouhou cestu mravenců , která vystupují do kmene vašeho ovocného stromu a shromáždí se na určité větvi, může způsobit, že se. Abychom pochopili roli mravenců v našich zahradách a sadech a mohli tak. Housenky škůdce nepoškozují jenom ovocné stromy , proto je nutné postřikovat i ochranné lesní pásy , aleje a stromové výsadby, sousedící se sadem. Na ochranu sadu se doporučuje proti přelézání housenek dát na ovocné stromy okrajových řad lepové pásy.


Bros -oboustranné lepové pásy na stromy 5m - HnojivaPraha. V septembri je čas pripevniť lepové pásy na spodnú časť kmeňa stromu. Ak je strom podopretý, treba takto ochrániť aj oporné kolíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky