pátek 24. března 2017

Sekačka harry

Sekaèka HARRY CLZB C49. Harry tady byly dost oblibene, ale vyrobce firmu prodal s komplet vyrobou a prejmenoval podle mne na velmi nestastne Active. Podívejte se na rozdíly mezi vřetenovými sekačkami Swardman a bežnými rotačními sekačkami. Největší výběr za nejlepší ceny zboží Harry sekacka v nejvyšší kvalitě. Nakupujte na Svarecky-obchod.


SkladeNE Doprava: ZDARMA. Popis Společnost ACTIVE v loňském roce koupila u nás velice oblíbenou italskou značku HARRY s celou její výrobní kapacitou. Dobry den, ja mam jeste Harry. Podle mne nejlepsi sasi na svete.


Prerostla mokra trava neni problem a neucpe se. Pokud se mi nepovede motor nahradit, kupuji novou Active. Takze z vlastni zkusenosti doporucuji, ale nesel bych do vykonu mene nez koni.


Sekačka WEIBANG WB 5SB V-DOV motorová sekačka. Motorová sekačka na trávu WEIBANG WB 5S V-DOV s pojezdem je určena na středně velké až velké travnaté plochy. Její neskutečná výbava, design a kvalitní zpracování z ní dělají doslova perlu v této vyšší třídě travních sekaček s pojezdem.


Vlastní pojezd: ANO Motor: BriggsStratton 5PS, 4-takt Model motoru: 5series Výkon motoru: PS Šířka sečení: 4mm Nastavení výšky: - 75. Náhradní díly k sekačkám na trávu za nejlepší ceny. Její výbava a design z ní dělají doslova klenot v této nižší třídě travních sekaček s pojezdem.


SPEED EVOLUTION - motorová pila. ACTIVE BT - křovinořez s hřídelí a antivibračním odpružením. Bezuhlíkový motor , baterie a sběrný koš Vám dávají sílu a kapacitu vyčistit i ty největší plochy. Robusní konstrukce šasi je vyrobena ze slitiny hliníku tloušťka nože.


This feature is not available right now. Pojezdová sekačka s motorem BriggsStratton 675. Základem je legendární podvozek a nůž HARRY zaručující nekompromisní sběr trávy, dále profesionální pohon zadních kol a ovládací prvky nejvyšší kvality.


Díky skvělému poměru ceny, výkonu a stupni vybavení se stala nejoblíbenějším modelem v nabídce. Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit. Vřetenová sekačka neseká, ale stébla trávy stříhá.


Rozšířenější jsou ale rotační sekačky. Jeden z mála výrobců těch vřetenových, česká firma Swardman, vyrábí produkty především pro domácí užití. Její sekačky za cenu kolem tisíc korun umí udělat opticky rozdílné pruhy, jaké bývají k vidění třeba na golfových greenech či fotbalových. Databáze knih, hodnocení knih, bazar knih, komentáře, soutěž o knihy. Velkou předností této sekačky je variabilnost použití in což znamená, že motorovná sekačka WEIBANG WB 5SB umí sbírat posečenou trávu do objemného koše, mulčuje a nebo může vyhazovat trávu bočním deflektorem ven.


Veškeré informace o produktu. Dětská sekačka s falešným startérem. Na sklápěcí rukojeti je pohyblivá páčka bez funkce. Ve více barevných provedeních. Obdržíte náhodný výběr zboží dle aktuální dostupnosti.


V náhradních dílech naleznete jak náhradní díly , které budete potřebovat k pravidelné údržbě vašeho stroje, jako jsou např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky