pátek 31. března 2017

Plastová obruba trávníku

Zámek umožňuje tvarování požadovaných oblouků. Zahradní palisáda plastová – po peti 328. Kč zpevňuje svažitý zahradní terén, odděluje záhony od cest, lze využít ke kaskádovým zahradám,materiál je mrazuvzodrný a odolný UV záření. Trávnikový kraj - plastová palisáda prvková terakota Palisáda na spevnenie strmého záhradného terénu, oddeľuje záhony od chodníkov, je ju možné využiť pri tvorbe kaskád v záhrade, materiál je mrazuvzdorný a odolný voči UV žiareniu.


Většina majitelů zahrad řeší každoročně stejný PROBLÉM s prorůstáním trávníku do záhonů. Pokud nejsou mulčovány kůrou nebo štěrkem, stačí vzít ostrý rovný rýč a okraj trávníku zaříznout.

Problémy nastávají například při údržbě trávníku. Pokud máme chodníčky částečně zpevněné nebo nezpevněné (štěrkové nebo pískové), časem do nich začne tráva prorůstat. Praktický plastový zahradní obrubník, díky kterému snadno rozdělíte plochu na své zahradě. Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Snadná montáž a demontáž.


Plastová trávníková obruba 10cm, 9m. Různé velikosti, zelená barva. Lem trávnika sa používa proti prerastaniu trávy do záhonu. Green Border sa ľahko inštaluje.

Obruba plastová zelená 9x2m. Neprekáža pri sekaní trávneho porastu kosačkou. Vďaka svojej tvarovateľnosti lemuje akýkoľvek záhon a bez problémov sa prispôsobí nerovnostiam terénu. Zabraňuje trávníku v přerůstání, dokonale odděluje trávník od kultivovaných částí zahrady a květinových záhonů. Délka: m, výška: cm.


Trávníková obruba zabraňuje přerůstání trávy. Pokial budes posuvat, tak tieto skody nebudu take markantne. Zial ale necakaj vystavny anglicky travnicek v danom pripade. Jednoduchá ochrana proti prorůstání plevele a. Lze ho jednoduše instalovat různých tvarů. Zkrášlováním záhonu a udržením ho na svém místě se zabývá.


Díky své tvarovatelnosti lemuje jakýkoli záhonek a bez problému se přizpůsobí nerovnostem terénu. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Skrytá obruba odděluje dva odlišné povrchy vaší zahrady, jako je například písek, štěrk či mulčovací kůra a jiné. Rozměry obruby: x m. Z vysoce kvalitní umělé hmoty.


Nevidtelný obrubník se vyrábí z polypropylenu, což je materiál trvanlivý, odolný a lehký. K oddělení trávníku od okrasných nebo zeleninových záhonů, zpevněných cest a pro ohraničení solitérů v zahradě nebo parku.

Zelená plastová vlnitá obruba zaručí neprorostlý trávy do okrasných záhonů. Udržování okrajů trávníku pouze pomocí krojidel je mimořádně pracné. Chcete-li mít trávník opravdu perfektní, nestačí, že je hustý, svěží a. Zatloukací obruba trávníku zabraňující jeho prorůstání do okrajových záhonů.


Ořezávač odstraňuje trávu ze zarostlých cest a. Neviditelná plastová obruba je ideální pomocník pro oddělení a ohraničení například trávníku od skalky, či.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky