čtvrtek 23. března 2017

Drtič kostí pro slepice

Drtič kostí nestříkaný, pro drůbež a psy, přísun živočišných zbytků a vápníku z kostí. Kč Drtič kostí stříkaný, pro drůbež, psi, přísun živočišných zbytků, vápníku z kostí , suchých vepřových kůží atd. Může mi někdo poradit jak se nadrtí kosti slípkám bez drtiče? Napadá mě kladivem, ale to budou všade.


Drtic kosti pakovy - Vyhledávání na Heureka.

Připojit reakci do diskuze Drcení kostí pro slepice Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci: Si dejte do vyhledávače DRTIČ KOSTÍ , stojí okolo 45- až 50- Kč. Pákový drtič kostí - jednoduchý nástroj na drcení kostí pro drůbež, především drůbežích kostí , chrupavek zejména pro slepice. Ruční drtička kostí má ukotvení na šrouby. Levný a výkonný pákový drtič na kosti , šrotovník na kosti , mlýnek, mačkač.


V naší nabídce najdete vše pro přípravu krmiv pro domácí zvířectvo italské elektrické šrotovníky a mlýnky na obilí, ruční drtiče kostí , krouhače řepy, loupače kukuřice a řezačky na kopřivy. Drtiče kostí jsou jednoduché nástroje na drcení kostí , především drůbežích, a chrupavek zejména pro slepice. Je to nepostradatelný, levný a výkonný pomocník pro drcení všech kostí do velikosti žeber,.


New Arrivals Every Day and more than 0Brands to choose from.

Wear Designers for Less Today! Až 7ks vadných traktorových pneumatik. Daruji za odvoz - vadné traktorové pneu Nabízím za odvoz až kusů vadných traktorových pneumatik, průměr 1cm.


Prodám drtič kostí pro slepice. Spodních ozubů je v horní čelisti je jich 6. Nadrcený material padá do šuflete, které se dá vyjmout. Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz drtič kostí pákový od prověřených obchodů a společností.


Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. S výměnným titanovým ozubením pro odběr jemně porézní autologní kosti. Doba dodání: dostupný do dnů.


Zákazníci také hledají jako: drtic kosti , drtič kostí , drtič kostí pro drůbež, drtič kosti , drtič na kosti , pákový drtič kostí , drtičky kostí pro slepice , drtička kostí pro králíky. S ručním drtičem kostí lze rozdrtit pouze kuřecí, králíčí a krůtí kosti. Mám zhotovený drtič z kvalitní oceli, zakalený a jiné kosti nejdou rozdrtit. V katalogu nemáme podrobnější informace o drtič kostí.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Chlapi, když umíte jiným dobře poradit a máte fůry dobrých nápadů, tak zkuste poradit v tomto: Pro slepice roztloukám kosti na krmení.

Elektrická loupačka kukuřice a drtič kostí. Detailní popis produktu. Tento přístroj není určen k profesionálnímu použití. Popis: Nový drtič kostí na kosti ze zvířat všeho druhu,.


Benzinové drtiče jsou vhodné pro náročnější práce, dlouhodobé zatížení a všude. Specializovaný dodavatel vybavení pro drůběž, králíky, holubi a ostatní domácí zvířata. Nelze drtit vepřové a hovězí kosti. Já jsem pořizovala slepice letos na jaře, slepic, denně mám - vajec už celé léto.


Krmíme slepice směsí pro nosnice, starým pečivem. Vařím jim brambory, které míchám se šrotem a posekanými kopřivami. Pořídila jsem si drtič kostí a drtím jim kosti z drůbeže, morkové kosti.


Slepice mají přístup na zahradu, takže mají dostatek zeleného krmení, sem tam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky