pondělí 27. března 2017

Fiskars sekera x15

Skandinavische Marken und Designer - jetzt bestellen! Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!


They actually thought it was good little lightweight axe. And also some detailed information about size and weight.

Length: 60cm overall Headweight. Please select your location. Univerzální sekera Xpro universální použití. Zatiaľ nikto nenarazil na kvalitnejšie sekery, ako sú tie od Fiskars , takže. Hier sollte eine Beschreibung angezeigt werden, diese Seite lässt dies jedoch nicht zu.


Ihren Garten von Fiskars und vielen weiteren Top Marken. Hochwertige Produkte für Hobby, Schule und Beruf, zu günstigen Preisen! Kaufe Fiskar S im Preisvergleich bei idealo.

Für Sicherheit beim Schwingen sorgt die unlösbare Verbindung von Axtkopf und Stiel. Außerdem befindet sich am unteren Ende des Stiels ein Knauf, damit Du beim Holzhacken nicht abrutschst. This 4th of July weekend we spent some time enjoying the woods and my dad brought his new X1 we were so impressed I had to show it to you in action. Moderní minimalistický design a maximální funkčnost podtržená použitím nejmodernějších technologií při výrobě. Sa nezastaví pred žiadnym po- lenom a bez problémov štípe aj tie najväčšie kusy dreva.


Záruka rokov po registrácii. Vhodná na lesnícke práce. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Veškeré informace o produktu. Nový rad obľúbených sekier značky Fiskars.


Vám porovná ceny z tisíce obchodů. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Fiskars se brání padělkům Firma Fiskars upozor- ňuje klienty na vzrů- stající počet padělků jejich výrobků, které jsou na první pohled zdařilou kopií, použitý materiál však s tradiční kvalitou Fiskars nemá nic společného. Ale je to důvodem, proč mohou být ceny výrazně nižší než je běžné v kamenných nebo seriózních internetových prodejnách.


FISKARS Velká univerzální sekera X15. Speciálně navržena pro lesní práce. Všetky informácie o produkte.

Fiskars poskytuje širokú škálu kvalitných každodenných riešení. Nová geometrie čepele, nové značení topůrka. Má širokú čepeľ a zároveň je výnimočne štíhla, je extrémne účinná.


Fiskars Xje sekera určená na prácu v lese, na odvetvovanie a výrub stromov. Predaj tohto produktu bol ukončený. Cena v predajni: 3€ Rezervácia je zadarmo.


Velkou předností tohoto typu je nízká hmotnost kg i délka 6mm. Universální sekera Fiskars s delší násadou. Sekera pro lesnické práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky