čtvrtek 30. března 2017

Sekačka hecht 548

Kaufe Hecht 5im Preisvergleich bei idealo. Super-Angebote für Hecht 5hier im Preisvergleich bei Preis. Oblíbená travní sekačka pro střední a větší zahrady s pojezdem a kompletním příslušenstvím 5in1.


Největší odlišností od většiny. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Große Auswahl an Originalwaren. Bestellen Sie hier im Onlineshop. Vom Schutzhelm bis zum Gehörschutz. Für Haus, Hof und Werkstatt.


Centrální nastavení výšky sečení lze měnit v rozsahu 25–mm. Benzínová sekačka s pojezdem. Motor o obsahu 1cm výkon HP.

Zachována byla i možnost startovat sekačku klasicky ručně pomocí táhla. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Nemá ovládací panel na rukojeti pro snazší obsluhu a nastavování stroje, nemá možnost mulčování, které by vedlo k přirozenému pohnojení trávníku, a ani nemá boční výhoz, proto sečení bez koše znamená, že vám bude tráva lítat pod nohy. Základní informace Základní popis.


Výrobky si získali řadu spokojených zákazníků po celé Evropě. Kuličková ložiska, mulčovací sada, boční výhoz. Byla používaná cca moto hodin , je stále v záruce. Těsně po výměně oleje v předepsaném intervalu po zaběhnutí. Záleží jen na vás, jestli se zaměříte na benzínové sekačky , elektrické sekačky nebo třeba rotační benzínové sekačky.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Dětská sekačka s plynovou pákou (pohyblivá páčka na sklápěcí rukojeti) se zvukem simulujícím sečení trávy. Popredný dodávateľ záhradnej techniky v SR. Kosačky, kultivátory, píly, grily a iné záhradné vybavenie Hecht , a ďalšie.


HECHT - špecialista na záhradu. Parametry motorová sekačka s pojezdem Hmotnost. Zahradní technika Plzeň Princl. Vše pro dílnu a zahradu.

Motorová sekačka na trávu se záběrem cm. Sekačka je vhodná pro sečení. Hecht 5, tak by som si chcel overit ake skusenosti s nimi mate ci nie je kazova a pod.


Nůž nehází, několikrát nabroušený. Po zimě naskočila na první natáhnutí. Mohu dovézt a předvést na trase Pacov - Tábor - Benešov - Praha.


Cena rozumná, tedy pevná, nepotřebuji nutně prodat. Inzerát platí do smazání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky