čtvrtek 30. března 2017

Žací struna stihl

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Je to snadné a na videu je vše detailně ukázáno.


Vyčerpávající sortiment žacích strun pro všechny žací hlavy STIHL. Z materiálu,který odolává opotřebení a je dlouho elastický.

Třísložková struna se skládá z vysoce kvalitního polyamidu a je vyztužena karbonovým vláknem, což zvyšuje její životnost. Vyberte prosím, do které žací hlavy chcete vložit novou strunu. Dbejte prosím na to, aby byl na žací hlavě namontován správný ochranný kryt schválený pro tuto hlavu. Správný ochranný kryt a správnou montáž se dozvíte v návodu k obsluze.


STIHL Struna čtvercová žací x 2m. Obecně byste měli dbát na to, aby byla struna na obou stranách stejně dlouhá. Na správnou délku se zkrátí struny při prvním sečení o nůž na ochranném krytu. V našem e-shopu najdede traktory, sekačky, motory.


Vysoce kvalitní struna nové koncepce.

Nezapomeňte sledovat naše aktuality i na sociálních sítích. Nylonová struna z materiálu odolného proti oděru, dlouho uchovávajícího elasticitu. K dispozici s různými průměry. Tato struna v kombinaci s žací hlavou Gator SpeedLoad je vhodná pro většinu křovinořezů dostupných na našem trhu např.


Je určená pro pravidelné sekání zahra parků a pozemků s nízkou i vyšší trávou. Stihl , Husqvarna, Dolmar atd. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar.


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


NYLIUM STARLINE černé, hvězda 7mm x 280m. NAŠA CENA 7€ SKLADOM. Tyto žací struny jsou vyrobeny z odolného a elastického materiálu. Dostupné: ihned k odběru Více variant.


Dotaz zcela ukázkově dokazuje přesvědčení uživatelů křovinořezů a vyžínačů, že co nejsilnější žací struna musí také nejlépe a nejrychleji sekat.

Použití jen se speciálním ochranným krytem nebo univerzálním ochranným krytem. Hranatá vyžínací struna má v porostu nižší řezný odpor, čímž se snižuje namáhání motoru křovinořezu. Uvnitř kulaté struny se nachází jádro z pevného materiálu, který minimalizuje zlomení.


Vnější materiál se vyznačuje vysokou elasticitou a odolností. Tyto vlastnosti prodlužují životnost strun až o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky