středa 29. března 2017

Drtič ovoce

Internetový prodej vybavení pro výrobu moštů a drcení ovoce. Po nadrcení je ovoce připraveno k lisování (moštování) nebo jinému zpracování. Na výběr jsou buď ruční drtiče nebo elektrické drtiče. Mlýnek na hrozny : slouží pro mačkání hroznů, lze též použít na drcení ovoce v případě výměny válců s hroty.


Tento drtič ovoce je vyroben z vysoce kvalitní potravinářské nerezové oceli, která zajišťuje absolutně hygienický provoz, pěkný vzhle velmi vysokou odolnost a také dlouhou životnost.

Rychlé a snadné zpracování úrody – to je důvo proč si pořídit drtič ovoce. Ovoce, respektive také zelenina je zpracována velmi rychlým a efektivním způsobem. Nadrcený materiál má ideální hrubost pro další zpracování lisováním s maximální výtěžností šťávy.


Drtiče Fruit SHARK umí zpracovat také peckoviny (včetně pecek). Drtič ovoce k vám doručíme zdarma. Připojení do běžné sítové zásuvky 2V (u drtiče MEGALODON 5kW doporučujeme jistič alespoň A). Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva.


Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně.

Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Menší drtiče ovoce jsou vhodné zejména k drcení jablek nebo hrušek, tedy měkkého ovoce bez pecek. Bez drtiče je nutné jablka rozčtvrtit popřípadě jiným způsobem rozdrtit. Z takto připraveného ovoce se snáze získává šťáva, lisování je rychlejší a účinnější.


Rozdíl nejvíce pocítíte při lisování pomocí ručního moštovače, kdy tlak vyvíjíte vy. Díky tomu mají lepší odolnost, životnost a hygienický provoz. Elektrický drtič ovoce má většinou násypku vyrobenou z (potravinářské) nerezové oceli.


Pane Vysloužil, co se týká hrubosti jablečné drti u Sharku, netroufám si posoudit, zda u tvrdých jablek je drť větší, nikdy jsem to nezjišťoval. Poznámka: drtič TR lze použít i pro drcení švestek bez rozbití pecek – nutná úprava. Drtiče TRM je možno dle výrobce uzpůsobit pro pohon jak motorem, tak vrtačkou. Ceny se liší podle aktuálního provedení stroje, drtič můžete vylepšit na základě svých požadavků. Koupím drtič ovoce , mlýnek na ovoce, šroťák na ovoce, nejlépe na elektrický pohon, může být i s. Prodám nový drtič na ovoce ( výroba moštů, kvasu apod.).


Ještě to chce vychytat pár much, jako mezera. Tyto stroje budou dělat požadovanou práci rychle a efektivně a ovoce , produkovat v konzistenci vhodné pro lisování. Jednou z novinek v našem doplňkovém sortimentu je kvalitní drtič na ovoce.

Celo-nerezová konstrukce, sestává ze stabilního rámu, elektromotoru s nožovou. Tento stroj je kombinovaný drtič a lis na ovoce. Obsluha není náročná a zvládne ji jeden člověk.


Konstrukčně je toto zařízení řešeno jako jeden stroj. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Detailní popis produktu. Manuálně přenosný drtič na téměř veškeré ovoce a zeleninu.


Jedná se o velmi výkonný elektrický drtič s velkou trychtýřovou násypkou s protihlukovou izolací pro zpracování měkkého materiálu, plus výklopná násypka na větve do max. Velmi komfortní a bezpečnou inovací je pak spínač integrovaný v uzavíracím šroubu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky