úterý 28. března 2017

Prodám thuje

Immer frisch ausgegraben und erhältlich in verschieden Größen. Typen: Eiben, Thuja, Kirschlorbeer, Port. Na fotkách jsou kontrétní smaragdy, žádná fotomodeláž!


Velice pěkné rostliny sytě zelené barvy, kuželovitého tvaru. V našem zahradnictví sami pěstujeme túje ( thuje ), okrasné dřeviny a další rostliny. Jsou tedy zvyklé na povětrnostní podmínky našeho území a odolnější, než kdyby byly pěstovány např. Jen ty nejmladší dřeviny chrání před případnými kroupami nebo slunečním světlem stínící tkanina. Prodám thuje Smaragd - zerav západní.


Zdravé a zakořenělé ve 2l květináčích. Výška bez květináče - cm. Vytvoří krásný stálezelený plot, který neroste moc do šířky. Osobní odběr nebo možnost smluvní dopravy do okolí Mělníka, Neratovice, Kralupy Praha, Ml. Boleslav, Lysá, Benátky, Milovice, Nymburk, Poděbrady.


Poštou ani spedicí nezasílám. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů thuje. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzerát byl odebran z oblíbených. Jsme česká rodinná firma s tradicí, mezi naše činosti patří pěstování okrasných dřevin a thují, údržba a. Nabízíme nejoblíbenější druhy, tvary a výšky rostlin na živý plot či zahradu, jako jsou převážně thuje Smarag Brabant.


Heckenpflanzen für edle Gartenhecken frisch aus der Baumschule geliefert. Prohlédněte si aktuální inzeráty thuje. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Specializujeme se na základní odrůdu Thuja occidentalis, známý jako zerav západní. Je to nejrychleji rostoucí túje, dosahující výšky až metrů. Túje pěstujeme ze semen, proto jsou velmi odolné a vitální. Sazenice jsou prostokořenné, balené do svazku po 20ks (viz FOTO). Vhodná na živý plot, pro rozsvícení zahrady, kde je moc.


Je bezpochyb nejoblíbenější druh pro živé ploty. ThujeSMARAGDživý plot se zárukou. Arten - Fachberatung - sichere Zahlung - jetzt informieren! Täglich frisch geerntet. Immer Frisch Ausgegraben und erhältlich in Verschieden Größen.


Preferuji telefonickou domluvu. Služby - prodam thuja inzerce zdarma. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky