úterý 28. března 2017

Bofix dávkování

Dešťové srážky hodiny po aplikaci neovlivní negativně účinek přípravku na plevele. Bofix zlikviduje pampelišku podzimní a trávu nepoškodí (při dodržení doporučeného dávkování od výrobce). Jinak nabízí Bofix dávkování , které je naprosto pohodlné. Stačí pouze využít odměrky přímo v balení. Bofix je velmi oblíbený selektivní herbicid určený k likvidaci plevelů v trávnících.


Působí likvidačně na dvouděložné plevele(jitrocel, smetánka, ptačinec žabinec, konopice, hluchavka, kopřiva, svlačec, penízek, ostružiník, jetel, lebeda, pcháč oset atd.). Bofix proniká do plevelů přes listy a účinné látky jsou rychle translokované. Při ničení pupenu rolního jsou dosahovány nejlepší výsledky při aplikaci herbicidu Bofix v období kvetení pupenu, kdy transpiračním tok směřuje do kořene plevele. Vzhledem k charakteru přípravku nelze v případě nedostatečného vypláchnutí použitého aplikačního zařízení vyloučit poškození následně ošetřovaných rostlin zbytky přípravku Bofix.


Na ha plochy se aplikuje cca 2- 4l připravené tekutiny. Při aplikaci je důležité dodržovat základní bezpečnostní pokyny. Bofix 2ml Postřik proti plevelům v trávníku.


Citlivé plevele Bofix ničí spolehlivě ve fázi 2-listů. Selektivní přípravek k hubení odolných dvouděložných plevelů v trávnících. Kombinace tří účinných láte. Součástí balení je odměrka pro snadné dávkování.


Bofix selektivní herbicid je vysoce účinný postřik proti plevelu v trávníku. Jedná se o přípravek který hubí pouze plevel v trávníku. Agrobio Bofix je oblíbený selektivní herbicid určený k lividaci nežádoucích rostlin, zejména plevelů v trávnících.


Aplikujte postřik dle dávkování a pokynů uvedených v etiketě Připravenou postřikovou kapalinu bez odkladu spotřebujete. Vždy si připravte jen tolik postřikové kapaliny, kolik potřebujete. Dávkování přípravku Bofix. BOFIX herbicid pro hubení plevelů v trávníku.


REFILL dovybavovací sada je revoluční směšovací systém pro správné. Etiketa Bofix Vytvo eno dne 11. Strana (celkem 3) ípravek na ochranu rostlin-balení pro neprofesionální použití BOFIX £ Post ikový herbicid ve form mikronizované suspoemulze k hubení dvoud ložných jednoletých a vytrvalých plevel $ v trávnících. Ochranná lhůta: Při postřiku velmi houževnatých plevelů (pcháč) se doporučuje sekat až po týdnech, aby se přípravek dostal až ke konci podzemních oddénků.


Je to selektivní (působí pouze na plevel) herbicid ve formě mikronizované suspoemulze k hubení odolných dvouděložných plevelů v okrasných a účelových trávnicích. BOFIX je směsný herbicid obsahující clopyrali fluroxypyr a MCPA. Bofix 1ml Postřik proti plevelům v trávníku. Aplikuje se na stávající trávníky po seči po regenaraci trávy a plevelů, po aplikaci dnů nekosit.


Jeho účinnost se neztrácí ani po dešti. Po použití bofixu dle dávkování není půda znehodnocena a smí se dále pěstovat plodiny bez omezení. Hodí se zejména pro ošetření okrasných i sportovních trávníků.


Pouzil jsem davkovani pro starsi travnik, ktere je uvedeno v navodu. Pouzivam Bofix jednou za rok, vic neni nutne. Travnik casto secu a tim eliminuji rust plevele.


Ovsem preci jen se nejaka ta mrska vzdycky obevi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky